HálóZsák fórumok > OFF topik
Apró - adok/veszek/cserélek/ingyen elvihető ;)
Punisher:
Sziasztok!
Az alábbi képregényeket kínálom fel eladásra vagy cserére:
Marvel Extra - 1. szám (1993/1), 2. szám (1993/2), 3. szám (1993/3), 4. szám (1993/4)
Superman & Batman - 1. szám (1992/1), 2. szám (1992/2), 35. szám (1998/2)
A Csodálatos Pókember - 3, 4, 5, 6, 8, 13, 26, 32, 34, 38 (ebből 2 példány is van), 37, 82 számai
X-MEN - 18.szám (1994/5), 21. szám (1994/8)
Transformers - 32. szám (1996/4)
Árak megegyezés alapján, mert a képregények különböző állapotban vannak, így az áruk is ennek megfelelően változik. Van amelyik a kora ellenére vadi új, de a többségen már meglátszik az idő vasfoga.
Cserébe főként a TRANSFORMERS 5. és 13. számai érdekelnének (csak ha nagyon jó állapotban vannak), esetleg A Csodálatos Pókemberben megjelenő Megtorló- példányok, Robotzsaru, X-men, a régi SEMIC Interprint- es kiadványok jöhetnek még szóba.
Érdeklődni a brown03@freemail.hu emailcímen lehet, ott az adott képregény állapotáról képeket és pontos leírást is tudok adni.
Sepi:
Az tény, hogy vannak nagyobb áron is képregények. Például elég csak a vaterát megnézni. Ott is hihetetlen, hogy egyes képregényekért több ezer! forintot képesek elkérni. És persze vannak olyan hülyék is akik megveszik, bár azért elég ritka. Én ezért kerülöm az ilyen honlapokat, mert nincsenek köszönőviszonyban a realitással. Az 500 forint meg jó ár, az reális, így nem csoda, hogy nagyon sok képregényt el tudtál adni.
tomcsi80:
Sepi én már ezeket árultam 500ft-ért más weblapokon és adtam is el jó pár számot ( X-Men összes, Marvel Extra összes, Pókember nagy része), de mivel eltelt bizonyos idő nem nagyon haraptak a halak úgy gondoltam emelem a tétet. Lehet alkudozni az árról, nyitott vagyok minden olyan ajánlatra ami belefér az elképzelésembe. Az 1000 ft-ot irányárnak lehet felfogni. Amúgy a minőségük miatt tartom ilyen magasra. Akár te is megvehetnéd ezt a maradék 80-90 képregényt.
A www.regikonyv.hu-n 800ft-ot is elkértek egy pókemberért és még nem is volt minőségi. Ezt onnan tudom, hogy én is megrendeltem a star wars 3 számát, ami nem ért 900ft-ot, olyan gyűrött és leszakadt volt a borítója, mert valahol a raktáron olyan jól vigyáztak rá. Ezért volt az, hogy magánszemélytől meg tudtam szerezni a starwars.hu-n a könyvek mellett egy százszor jobb minőségű 3 számot, ezt a gyér borítójút pedig próbálom eladni. Ennyit az antikváriumokról.
Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy vannak tőlem nagyobb kutyák akik irreális árakat kérnek el és nem szakad le a pofájuk a bőrükről, ha megveszik ezeket a gyenge minőségű kiadványokat.
Sepi:
Nem akarlak megbántani, de irgalmatlanul magas árakat találtál ki a képregényekre. Pókemberből ezek azért annyira nem ritka számok. Talán csak a 2-es és a 100-as szám érhet annyit, de ahhoz nagyon nagyon jó állapotban kell lenniük. A többi számot is kb 500 forintért tudnád eladni, ha azok is jó állapotban vannak. Ha már kicsit is szépséghibásak, akkor máris kisebb az áruk. Külföldi képregénynek meg pláne nincs ekkora értéke, főleg, ha nem angol nyelvű. Olasz, görög és német képregény szinte eladhatatlan, pláne ilyen áron. Ez csak jó tanács, de ilyen áron sajnos sokáig fogod még árulni ezeket a képregényeket.
tomcsi80:
Eladó a következö képregények:
Pókember 1000ft: 2, 4-10, 12-16, 20-33, 35-49, 51-56, 60-61, 63-66, 68-74, 76, 78-88, 91, 95-96, 98-100, 2 db különszám. Más képregények 1000ft-ért: Pókember- A film, Mindörökké Batman, Superman-Batman 14-21 , Külföldi képregények 2000ft: olasz Pókember, görög Pókember, német Daredevil-Batman közös kaland, német Superman-Batman. Star Wars 500ft: 3 ( Dark Empire). Magyar képregény 2000ft: Fazekas Attila: Botond I.
Eladó könyvek:
Star Wars könyvek:
Küldetés Yoda hegyéről 1000ft
Sötét oldal (Vallhallás) 2000ft
Sötét erők ébredése (Szukits) 3000ft
Az új lázadás 5000ft
Oliver Denker: A Csillagok háborúja filmek 3000ft
Egyéb könyvek:
Steve Jackson és Ian Livingstone: Titán 3000ft
Dave Morris: Tini Nindzsa Teknõcök - Dinoszaurusztelep 1000ft
Dave Morris: Tini Nindzsa Teknõcök - Hatlövetûk és dobócsillagok 1000ft
Randall Frakes és Bill Wisher: A Terminátor I. 2000ft
A következő Star Wars regényeket és képregényeket keresem:
A bactaháború
A lázadás hajnala (Han Solo triológia 3 kötete)
Jedi növendék sorozat:
A holtak védelmezői
Az ostromlott templom
Star Wars: 2003/3 Cselszövés I. (36-os képregényszám)
Amerikai Star Wars képregények (Classic Star Wars: In Deadly Pursuit volume 1 , Classic Star Wars The Rebel Storm volume 2, Marvel Star Wars 25-26)
Akit érdekel az írjon a tomcsi80@freemail.hu-ra
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése