HálóZsák fórumok > OFF topik

Apró - adok/veszek/cserélek/ingyen elvihető ;)

<< < (39/113) > >>

Sepi:
Egy listát küldj majd el nekem is. Bár engem főleg a magyar képregényeid érdekelnének. A címem tudod. ;)

Farek:
Ne ijesztgess!  :D
Nem, de lehet, hogy más irányokba, esetleg helyre indulok el, és jelenleg ez tűnik a jobb - bár nem könnyebb - döntésnek.
Meg most van elég bizonytalanság az életemben meló téren is, és nem árt egy kis lóvé sem, ha beütne a krach, a tartalék mindig jól jön.

zozi56:

--- Idézetet írta: Farek - 2012. Június 13., 20:57:35 ---Életem egy olyan szakaszához értem és talán olyan dolgok állnak előttem, hogy

--- Idézet vége ---
Apa leszel? :)

Farek:
Életem egy olyan szakaszához értem és talán olyan dolgok állnak előttem, hogy - bár nem könnyű szívvel, de - eladásra kínálom a teljes amerikai (és igény szerint a régi magyar) képregényeimet. 1871 db füzet, TPB vagy HC alkotja a listát, amit igyekeztem előzetesen beárazni, így a végösszeg 1 158 800 Ft-ra jött ki. Aki egyben elviszi az egészet, az mondjuk... 1 100 000 Ft-ért elviheti. Szerintem nem rossz ajánlat. :) Ha mégsem akad ilyen vevő, akkor persze részleteiben is megvehető.

Mivel a lista igen terjedelmes, ezért inkább nem írom be ide, aki valamennyire ismer, az tudja, hogy nagyjából mire számíthat, főleg Marvel és pár DC képregényre:

- A - valószínűleg - legnagyobb magyarországi Avengers gyűjtemény igazi ritkaságokkal
- A teljes(!!!) eredeti Age of Apocalypse világának minden címe
- Teljes Earth X trilógia
- The Dark Knight returns TPB
- És még sok minden más.

Kérésre elküldöm a listát tartalmazó Excel fájlt. Alapvetően budapesti (illetve Soltvadkert és környékén történő) átvétellel, de nagy tételnél megbeszélhetünk valami utánvétes megoldást.

JA, A HONOSÍTÁST NEM TERVEZEM ABBAHAGYNI!  ;)

Punisher:
Eladóak vagy képregényre cserélhetőek az alábbi könyvek:

- Ed Naha: Robotzsaru 1 (350ft)
- Ed Naha: Robotzsaru 2 (350ft)

Terminátor könyvek:
- S. M Stirling: A Hasonmás 1500ft
- S. M Stirling: Közelgő Vihar 1500ft
- S. M Stirling: A Jövő Háborúja 1500ft

Mindegyik kiváló, újszerű állapotban van.
Érdeklődni lehet a brown03@freemail.hu emailcímen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése