HálóZsák fórumok > OFF topik

Apró - adok/veszek/cserélek/ingyen elvihető ;)

<< < (33/113) > >>

Balakin:
amazonon ha mindenféle eladók küldik, azok általában drágák, lassan ér ide, és nagyobb az esélye, hogy megsérül (ez az egész amazonos szállításra jellemző). Bookdepo-t ajánlom én is. Bankkártyával vagy paypallal lehet fizetni, megbízhatóak is.

FZoli:
Bookdepositoryn még úgy tűnik van belőle:
http://www.bookdepository.com/Batman-Court-Owls-Vol-01-Scott-Snyder/9781401235413

jocibmx:
Tudna valaki segíteni nekem? Az van, hogy megrendeltem a prospero.hu-n Scott Snyder Court of Owls sztoriját, kemény borítós változatban, mindkét kötetet.  Az első kötet már egy éve jelent meg, de az amazonon és a prospero webshopjában is elérhető volt még, viszont most kaptam üzenetet, hogy a második kötet nemsokára megérkezik, az első meg nincs raktáron.
Azóta már az amazon is azt írja, hogy nincs már nekik belőle  :( . Sima paperback-be meg tudnám szerezni, még bookline-on is van belőle, de eléggé bosszantana, ha nem lenne kemény borítós mindkettő  :-\

Viszont meg lehet még venni amazonon keresztül, több felhasználó is árulja a sajátját. Van esetleg valakinek amazonos accountja, vagy meg tudná nekem rendelni? Ha van ilyen, írjon már privátban és mindent megdumálnánk, sokat segítenétek.  :)

Balakin:
Újabb eladó adag füzet, nagyrészt magyar nyelvűek. Ezek ilyen polc mélyéről előkerültek, a gerincüknél általában sérültebbek, emiatt nem is adom drágán. Kérésre lefényképezem őket. Pesti átvétel megoldható vagy posta, ami a vevőt terheli.
Lehetőleg egyben vagy 2-3asával szeretném eladni.

Csodálatos Pókember második sorozat (vagyis ultimate) 1, 8, 9, 11, 13, 15, 16, 17, 18- 1500 ft

Kandi Lapok Fantom 4, 18 -600 ft

Angol nyelvű

[b Daredevil[/b]
-330, 331, 332-700 ft
-338-tól 343ig (338as borítója levált, de még megvan) -1000ft

Wolverine Annual (2001, Tieri-Marsilia) 350ft

Robin the girl wonder 126,127,128 (ebben a 3 számban Stephanie Brown Robin) 1000ft

Ha valaki legalább 1500ft-ért vesz valamit, igény szerint hozzácsapok a pakkjához egyet ezek közül:
MArvel Knights Daredevil, 52, 62
Wolverine annual 2001
New X-men 156
Ultimate X-men 36
Lobo és Maszk 1.

email: balakin.lb KUKAC gmail.com

Tomek76:
Aliens képregények (1998-ból):
Lidérces utazás 1, 2 és 3. számok kifogástalan állapotban
Együtt 1 000 Ft-ért, vagy külön-külön 380 Ft-ért eladóak.

Predator képregények (1998-ból):
A bosszú 1. szám
A bosszú 2. szám
Betondzsungel 1. szám
kifogástalan állapotban együtt 1 000 Ft-ért, vagy külön-külön 380 Ft-ért eladóak

Maszk képregény (1998-ból): 1. szám kifogástalan állapotban eladó 380 Ft-ért.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése