HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (194/267) > >>

Zspider:
Hát igen az Erőtlenül egy remek képregény bár mondhatnám, hogy emglepődtem, de természetesen készültem a végére ami nagyon jó volt. A rajz még mindig unszimpi, de a borítók magyarul még jobbak voltak. Király. Szép munka Talgaby.

Ryder:
Köszönöm szépen talgaby!
Akkor már minden világosabb  
Megyek és el is olvasok néhány What If-t!

talgaby:
Küldtem privit, és persze ezzel az erővel reklámoztam is egy kicsit azt a sorozatot is, amiben az a karakter igen gyakran szerepel...

És ezúton szeretném megköszönni a sok köszönetet, a beíró, Micho, és a borítómágusunk, Troll nevében is (ugye más nem csinált borítót, mert rohadtul égni fogok, ha igen...  ) Azért reméljük, hogy ez az aktivitás a jövőben is megmarad

Micho:

--- Idézet ---Csak egy képet nem tudtam értelmezni, az utolsót...  
Nemvagyok nagy Marvel-tudós, azért megkérdezem, hogy ki volt a csávó??Ha nagy spoiler
--- Idézet vége ---
nagy, mert ha már tudod, azonnal átértékelődik az egész  és tök jó kicsit később esetleg ezzel a tudattal újraolvasni. írt valaki privit?
nekem is nagyon bejött az uccsó két oldal, a levezető monológ... szinte borsózott a hátam

Ryder:
Erőtlenül.
Az egész nagyon nagyon tetszett!!!
A sztori kiváló, a rajzok nekem nagyon bejönnek.Imádom az efféle "jajholvagyokésmitörténtvelemésmérbeszélekállandóanmagamban" képregényeket!
Csak egy képet nem tudtam értelmezni, az utolsót...  
Nemvagyok nagy Marvel-tudós, azért megkérdezem, hogy ki volt a csávó??Ha nagy spoiler lenne, akkor elküldhetitek priviben is!  Na mindegy, a lényeg, hogy nagyon jó képregényt kaptunk kézhez hála neketek!
Még rengeteg ilyen sikeres sorozatot kívánok nektek,kedvenc képregényes oldalamnak!    

-Rozsi milyen jól nézett ki öltönyben!Gyakarbban kéne hordania

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése