HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
talgaby:
A fordító, talgaby csak akkor fog heljesirás-ellenőrzőt () használni, ha azt beépítik a Wordpadbe, mert Wordöt legfeljebb akkor használ, ha a bajszos Fantom egy kivont tőrrel jelenik meg a háta mögött és kényszeríti rá. Egyébként a fent említett Fantomot semmi se akadályozza meg abban, hogy betöltse Wordbe és lefuttassa, ha annyira sok benne a hiba még a visszaellenőrzés után is. Uff, szólottam.
Micho:
--- Idézet ---A szövegzetben ha jól emlékszem vol egy vagy két helyen szókihagyás, de ez lagyen a legnagyobb probléma !
--- Idézet vége ---
már rajta vagyok az ügyön, hogy a fordító, talgaby kapjon egy helyesírás ellenőrzőt
mert valóban gáz ennyi elgépelés
--- Idézet ---Kinek van ideje CW-összefoglalók mellett még emaileket is írogatni?...
--- Idézet vége ---
a mai nap folyamán beadványát méltányoljuk, addig az 5-ik részről kéretik értekezni, mert a fórum szerint még nem olvasta.
--- Idézet ---Az előbb elfelejtettem:
A borítók eredetiben is ezekkel a logókkal jelentek meg,
--- Idézet vége ---
igen, igyekeztem követni az eredeti mintát, több/kevesebb sikerrel de örülök, hogy valaki értékeli
beigli69:
Az előbb elfelejtettem:
A borítók eredetiben is ezekkel a logókkal jelentek meg, (a karaktertípusokra gondolok), amik az eredeti sorozatok logóinak mintájára készültek? NAgyon király ahogy az erőtlenül cím 6 féle klasszikus képregény kinézetében kerül a szemeink elé.
beigli69:
Hát ez az Eőtlenül ez nagyon bejött. Ezek az alternatív "valós"világok nagyon teszenek (annakidején nem tudom már hol talán a KN-en volt Superman sztori "valós világban")
Léteznek még ilyen sztorik ??
A szövegzetben ha jól emlékszem vol egy vagy két helyen szókihagyás, de ez lagyen a legnagyobb probléma !
MÉG MÉG MÉG !!!
Inner Circle:
--- Idézet ---Frissülés!
Erőtlenül 6/6
(ZsákbaMacska képregény, csak az olvashatja aki írt emailt. a levelek folyamatosan mennek ki a linkekkel)
--- Idézet vége ---
Kinek van ideje CW-összefoglalók mellett még emaileket is írogatni?...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése