HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Daredevil:
Nagyon frankó az Erőtlenül. Tegnap este olvastam el a teljes minit. A történetvezetés egy kicsit a Sin City filmre emlékeztetettet. Érdekes látni, hogy egy erőtlen világban, hogy boldogulnak a Marvel alakok. Nekem Logan sztorija tetszett a legjobban, kicsit emlékeztetett Marvra. A Castle-szál se volt rossz, a vgén nagy volt a csattanó. Viszont azt nem értem, hogy egy 15 éves srácot miért vesznek fel dolgozni egy kutató intézetbe. Peter okos, de azért nem ennyire. A rajz számomra sokszor idézte Frank Millert és egy ilyen sztorinál nagyon is illett a képregényhez. SZvsz jó kis képregény. A Bendises cameo meg egyszerűen pazar. percekig röhögtem a földön fetrengve, miután elolvastam.
Micho:
--- Idézet ---Érdekes hogy Matt Murdock békés életre inti a Megtorlót... pedig azt hinné az ember, hogy a Megtorló egyike azon szuperhősöknek, akik itt is jelen vannak, hiszen nincs különleges képességük, vagyis itt is hősködhetnének.
--- Idézet vége ---
a Matt/Frank szál a 6. részben teljesedik ki, az egyik legjobb jelenet benne szerintem.... akár olvashatod is
különben ők már többször össze voltak így hozva, mint ügyvéd/vádlott, most hirtelen a Megtorló kiirtja a Marvel univerzumot jut csak eszembe, de volt máshol is nekem azok a párbeszédek is bejöttek, amiket abban folytattak
Inner Circle:
--- Idézet ---a mai nap folyamán beadványát méltányoljuk, addig az 5-ik részről kéretik értekezni, mert a fórum szerint még nem olvasta.
--- Idézet vége ---
Folyó hó mittoménhányadikán kelt levelére válaszul tájékoztatjuk, hogy minden rendelkezésre álló adat alapos áttanulmányozása és érett megfontolása után kétségbevonhatatlanul megállapítottuk, hogy lóf.szt nem
Szóval az 5. rész: eléggé csalódtam, hogy a Rozsomák-Kardfogú küzdelem kimerült annyiban, hogy Kardfogú összecsinálja magát a félelemtől. Még csak bele se vágja Rozsi hátába a ledobott karmokat... hiszen Creed egy vérgőzös állat, vagy lehet hogy ez csak a mutációja miatt van? Mármint hogy mindenképpen agresszív, de a vérszomjas őrülete a mutációjával együtt hiányzik a sztoriból.
Ettől eltekintve továbbra is remek a sztori (Stacey kapitányon azért egy kicsit én is meglepődtem). Érdekes hogy Matt Murdock békés életre inti a Megtorlót... pedig azt hinné az ember, hogy a Megtorló egyike azon szuperhősöknek, akik itt is jelen vannak, hiszen nincs különleges képességük, vagyis itt is hősködhetnének.
Felmerül, hogy talán azért nincsenek "erőtlen" szuperhősök, mert e világban sosem voltak álruhás hősök, tehát nincsen "mintájuk", akiket követhetnének? De ez nem műxik, mert Amerika Kapitány alighanem létezett és az eredeti Fáklya is, valamint egyszer-kétszer mintha megemlítenék a szuperhősöket. Na mindegy, ez már csak kukacoskodás
talgaby:
O-ó. Ideje lesz aktiválni a rejtett csapdákat...
Micho:
--- Idézet ---Egyébként a fent említett Fantomot semmi se akadályozza meg abban, hogy betöltse Wordbe és lefuttassa
--- Idézet vége ---
szerintem ez a (mindenkori) fordító feladata, hogy megfelelően adja le a fordítást
hmm... hova is tettem az álruhám?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése