HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Szeder:
Most olvastam végig a Póklányt és NAGYON tetszett. Minőségi a magyaritás is. Remélem, hamarosan folytatni tudjátok.
Daredevil:
Nekem egy kissé olyan Sin City-s érzésem volt a történetet olvasva. Átlagemberek nagy bajban. Mintha a film összes története is erről szólt volna.
regnar:
--- Idézet ---A többi univerzum "szuperhősös". Így ez a kis fekete bárány itten az, ami "ki van fordulva".
--- Idézet vége ---
Remélem nem tűnik kukacoskodásnak, de szerintem ez is szuperhősös. ha nem is a klasszikus értelemben vett szupererőről beszélünk, de ez a néhány figura - Matt, Peter, Logan az itteniek számára igenis különleges erővel rendelkeznek. Az átlagpolgár felé emelkednek és ez ebben a világban "már" elég.
Persze ragozhatnánk oldalakon keresztül, hogy mennyiben kifordult a dolog, és mihez képest.
--- Idézet ---Komolyan el tudsz képzelni egy olyan világot, ahol az emberek nem repkednek, emelnek fel hegyeket, olvasnak egymás gondolataiban és nem támadja meg a földet havonta legalább egy idegen faj vagy egy másik dimenzióból származó lény?
--- Idézet vége ---
Most, hogy mondod...
Micho:
--- Idézet ---Vagy most mi van?
--- Idézet vége ---
nem, egyszerűen ez egyike a Marvel párhuzamos univerzumainak, mint akármelyik what if sztori. gondolom az összes többi párhuzamos univerzumot is úgy jellemzik, hogy "kifordult".
talgaby:
A többi univerzum "szuperhősös". Így ez a kis fekete bárány itten az, ami "ki van fordulva". Komolyan el tudsz képzelni egy olyan világot, ahol az emberek nem repkednek, emelnek fel hegyeket, olvasnak egymás gondolataiban és nem támadja meg a földet havonta legalább egy idegen faj vagy egy másik dimenzióból származó lény?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése