HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (177/267) > >>

Oliwer:
Ismét egybaró rész Póklánytól  
Bár, kissé gyermeteggé degradálták szegény Normie-t...
Nem kéne már ezt a Zóld Manó sztorit többször lehúzni... és csak egyetérteni tudok az aranymanó erőltetettségével.. sztem nagyobb poén, és jobb lezárás lett volna, ha Póklány is, meg Pókember is ráálnak komolyanaz ügyre, és erre mikor MJ-t el akarja rabolni, ő nem csak behúz neki, de ki is üti...szerintem.
De persze a végén a Brad és JJ közti döntés jellemző volt Majrésra...

A ti munkátok meg abszólúte királyságos  

Galamb:

--- Idézet ---(Bár  engem személy szerint kicsit már zavar ez a sok Ti kértétek..! a boritókon. Persze tudom, hogy ez az eredeti boritóról van, csak szerintem, olyan szavazós-szapanoperás).
--- Idézet vége ---
 Ezt a stílust az Amagazin Spider-man első számaiban nyomták, (ha jól emlékszem). Ezért is írtam múltkor, hogy stílusban egy kicsit másolják azokat a számokat.

Daredevil:
Nagy királyság volt ez a rész is. Normie nagon rák...élt. Az, hogy még MJ is pofánvágta, tette fel a pontot az i-re. Ez nagyon megalázó volt. A grandfater biztos addig rugdosná a seggét, amíg egy pépes massza nem marad a helyén. Az Arny Manót egy kicsit eröétetettnek éreztem, de mejad meglátjuk, hogy milyen lesz a továbbiakban.

Szeder:
A Póklány #20 tényleg nagyon király!  (Bár  engem személy szerint kicsit már zavar ez a sok Ti kértétek..! a boritókon. Persze tudom, hogy ez az eredeti boritóról van, csak szerintem, olyan szavazós-szapanoperás).
De azért örülök a sztorinak:)

Galamb:

--- Idézet ---Egy JMD rajongó!!! Muszály kezet nyújtanom
--- Idézet vége ---
Helló! Jó az ízlésed!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése