HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
kaine:
Az egész 2099-es Univerzum úgy volt szar, ahogy van szerintem- olvastam belőle eleget. Egyedül a Pók és az F4 volt jó. A Pókkal indult ugye, az jó ötlet volt. Érdekes is maradt, persze Peter David...
Az F4 pedig azért volt érdekes, mert azok nem jövőbeli változatok voltak, hanem a rendes F4 került előre a jövőbe.
Az összes többi csak erőlködés volt, hogy "csináljunk a Hulkkal is egy brutálisabbat, a Ghost Riderrel egy durvábbat" stb, de jó egyik se lett.
Szóval csak 46+8+8.
talgaby:
Meg persze ne feledkezzünk meg a Hulk 2099-ről, az X-Nation 2099-ről, mintha lenne Angyalok 2099 is...sok ez, akárhogy nézzük. Csak maga a 46 Pókember is nagy falat. A Póklánynak se tudom, mikor érünk valaha a végére...
kaine:
Nem is olyan sok, 46 Pókos és 8 F4-es részből áll. Plusz 8 World of Tomorrow, ami a folytatása mindkettőnek.
Micho:
--- Idézet ---Előre jelzem nem szeretnék SENKIT B***ogatni, csak érdeklődöm:
Mikor lesz Sider-girl?
Kell, kellkellkell.
--- Idézet vége ---
jah, jah, jah... kellene, Trollt kell noszogtatni érte, mert ő a beírója
--- Idézet ---Jah, és nem tervezitek a Spider-man 2099
--- Idézet vége ---
hát, a 2099 univerzum elég nagy falat, bár abból alighanem csak a Pókember cím az említésre méltó.. na meg az F4. de szerintem nem kezdünk bele, mert elég sok, és nem sok értelme van, hogy itt fityegjen pár szám belőle, és nőjön a befejezetlen sorozatok száma. na meg itt van nekünk az MC2 alternatív univerzumnak, azt kéne pörgetni
Ash:
Előre jelzem nem szeretnék SENKIT B***ogatni, csak érdeklődöm:
Mikor lesz Sider-girl?
Kell, kellkellkell.
Jah, és nem tervezitek a Spider-man 2099 c. történetet? Most olvasom angolul, de mivel még a magyart is töröm...
Remélem most nem nyúltam semmi hsz-szel mellé... vagy bele valamibe.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése