HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (167/267) > >>

yosha:
Ja. A legérdekesebb számomra a Feketefene vonal, elég érdekes Peter negativ véleménye, és amugy a hozzáállása az egészhez. kelhetett egy kis bátorság az iroktol továbbvinni egy what if-et, mikor elég kényes témábol indul ki(a rendes sztorimenetben May halálával). A venomos részben viszont akkorát csalodtam mint egy ház. Valahogy nem hozta a formáját kedvenc szimbiotám. (Mondjuk a Spiderman Unlimited rjzfilmsorozatban még szörnyübbek voltak...)

Daredevil:
Igazad van. Nagyon jól hozza a klasszikus Pók-hangulatot. Én azon röhögtem nagyot, amikor Fullánkkal kiröhögték Novát a szentbeszéd után.

yosha:
 Alig várom.
Amugy egyéb What If-eket terveztek? Pl. anno a Spidertomon volt egy pár amit azota sehol sem láttam viszont. Pl. Ha Gwen Stacy életben marad. Az durva volt.
A poklány sztorival mi lett végül? Lesz még, nem lesz? Engem teljesen lekötött, van amikor jobban szeretem az alter vonalakat mint az eredeti történeteket, és ez az egész Poklány valahogy a régi Amazing vonalra emlékeztet. Poén az van benne, a forditás is kihozza a maxot. Elvégre ő a kabalafigura, vagy nem?  

talgaby:
Igen, de az az F4 haladásától függ. Még elég sok részre vagyunk attól, hogy megjelenhessen.

Ron:
Egyszer szólottál valamit May néniről meg Galactusról. Az tervbe van véve?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése