HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (165/267) > >>

yosha:
AZ Erötlenül minek számit? Gondolom alternek és itt a helye a véleménynek, ha nem bocsi.
NO, szép volt, fasza volt, elég eledeti ugyanakkor merész vállalkozás lehetett ilyen gondosan megirni és párhuzamba hozni mindent, és az hogy a prof a szemlélő maga, aki mintha egy másik világban ébredne.
Nos elgondolkodtató és hihetetlenül jo. Jobb mint amit vártam tőle. Ja csak ott a gondom, hogy ami a valóságban nem igazán történik meg, az itt megtörténik: mindig a jó gyöz.
Köszönöm, egy élmény volt, hatszor

talgaby:
Nem, a featuringben már nagyon mesélő sincs. Azt, hogy mi volt eredetileg, vagy elmesélik, vagy nem. Gyakorlatilag beledobnak a közepébe.

Daredevil:
Azzal csak az a bajom, hogy a Szemlélő egy hacker.

talgaby:
Bár hivatalosan nem v3, hanem What If... 2005-2006(-2007), vagy What If... featuring széria. Most már főleg a nagyobb, nem olyan régi sztorivonalakat gondolják újra, ami nekem csak azért nem tetszik, mert ezzel gyakorlatilag a régi WI-k hangulatát vágják haza. A történetek viszont nem rosszak, bár a legutóbbi nekem egy kicsit sem tetszett. De pl. a Disassembled egész jó volt.

Sepi:
Most fedeztem fel, hogy már létezik a What If-nek harmadik szériája. Ez valóban így van, vagy csak félre értettem? (Holnap majd felteszem a képes topikba azt a pár darab nyers borítót amit találtam róla.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése