HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (163/267) > >>

talgaby:
Huh, pedig ne tudjátok meg, mennyit gondolkoztam rajta, hogy megtartsam-e azt az "ékes" beszédét... de örülök, hogy inkább pozitívan fogadtátok.
A Miniket meg szívesen. Igazán örülök, hogy a "gyermekibb" megközelítése a Polgárháborúnak elnyerte az olvasók tetszését. A jövőben akkor valószínűleg még jelentkezek majd ilyen típusú történetekkel.
Ó, és persze örök hálám Sepinek, amiért ellátott az eredetijével.
És Archantnak itt üzenem, hogy tényleg remek lett a beírás. Csak így tovább.

Daredevil:
Minkdét képregény nagyon ott volt. A Póklányt már nem tudom hova magasztalni, annyira jó. Földrengető tájszólása pedig olyan, mint tökéletes ételre a tökéletes fűszer: fenomenális.

gomi:
Sziasztok!

Hol is kezdjem, most olvastam el minden friisítést, szóval a Marvel-Mini és a póklány, nagyon királyok voltak! A minin ha nem épp az egyetem géptermében ülnék hangosan röhögtem volna  nagyon jó sztori és a gyerek karakterek is nagyon eltaláltak, egyszóval klassz volt  A póklány újabb része is zsír lett, tetszett a fordítás nagyon, jól eltatlált lett földrengető szövege  Jó fordítást és beírást és beírást kaptunk, köszönet érte!

üdv
gomi

Archant:
Ez a Polgárháború nagyon jól sikerült. Vicces története van, a szövegről meg nem is beszélve  
Kedvenc részem a játszótér volt, a nagy tömegben Fenegyerek is előbukkant aki megint csak "véletlenül" épp ellenkezőleg állt a tömegnek. Jó poénok voltak benne  Beírás/fordítás: Jó volt

SithLord:
Üdv! Köszönöm az új Póklányt ! Külön köszönet: talgabynak a fordításért  Archantnak a beírásért  és Trollnak a borítóért   Archant csak így tovább!Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése