HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (160/267) > >>

Archant:
Csatlakozom   Köszi mindenkinek

talgaby:
Köszi mindenkinek.

galamb: Ezüst Pók az a Steel Spider. Nem tudom, miért lett ezüst, asszem ez egy örökölt név. Ha esetleg érdekel, itt van a wikis linkje. Egy eléggé híres, vagy inkább hírhedt bűnüldöző az MC2-ben.
Phil képessége elvileg nem mesterséges, magától képes rá. Bár még sehol se találtam róla egy átfogó leírást.
Ja, és ez a fotós dolog majd előkerül még, csak türelem. Viszont garantáltan nem fogtok csalódni abban, ahogy DeFalco megírta.

bazant:
Idejét sem tudom már, mikor frissült utoljára a Póklány (persze tudom, most), jó volt újra látni!
Talgaby, Archant big respect!

Galamb:
Hát nincs is jobb egy alaplap csere után arra visszatérni, hogy folytatják a kedvenc Hzs-szereplőm, Póklány kalandjait. A tájszólás tényleg jó ötlet volt, (ezt az ötletet már (asszem) Nitro által fordított Vadócnál is szerettem, bár ott kicsit nehéz volt megszokni), meg amúgy is kiváló a fordítás, a "golgokkal"-vát leszámítva a beírás is remek, és a boritó is remek!   Phill-nek az a nevetése valami mechanikus szerkezetnek köszönhető? És ki az az Ezüst-pók?  

--- Idézet ---Nem értem MAy miért nem ad el magáról képeket a Harsónának.
--- Idézet vége ---
Mintha az egy későbbi boríton lenne utalás arra, hogy majd fog, bár ezt én nem tartom olyan jó ötletnek: Kicsit   koppintásnak tűnik!

KiD:
Gratula a honosítóknak az új Póklányhoz, már nagyon vártam.  

Csak így tovább!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése