HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (158/267) > >>

talgaby:
Ejnye! Ezért büntetésből most véleményezned kell az összes eddig megjelent Póklányt. Minimum 100 szó/füzet.  

Galamb:
Rossz voltam! Feketefene leírását megnéztem a Marvel-adatbázisban!   (Na jó, mentségemre mondva, előbb tettem, mint hogy elkezdtem olvasni a Póklányt  )

talgaby:
Ez a "kicsoda Dongó" dolog nem lesz sokáig titok, mert hamarosan megjelenik a Dongó mini első része, ahol már az első oldalon leleplezzük a nagy titkot.  Viszont majd ha eljutunk a Feketefenéig, ott egy kicsit elhúzzák majd a dolgot.

Galamb:
Jó volt a Póklány, bár arra kiváncsi lennék, hogy Jameson mitől lett magához képest ilyen barátságos, az ember azt várná, minnél öregebb, annál morgósabb! De gondolom/remélem erre is egyszer fény derűl!
 "A ki lehet a Dongó"- dolog tényleg izgalmas, nem tudnék nagyon dönteni. Mondjuk a mostani részben az "úgy néz ki, mint egy bohóc, de valójában egy pszichopata" leírás sajnos már ísmerősnek tűnt, fura mód denevérek ugrottak be róla!   De ha már mindkét univerzumnak van egy-egy Madárijesztője, akkor még egy őrült bohóccal is megbarátkozom!
 talgaby tökéletes munkát végzett, és Az "aki régen annyit kínoztaD szegény apukádat" hibát leszámítva a beírás is hibátlan! Köszi srácok!    

Galen:
Szivesen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése