HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (157/267) > >>

Sepi:
Én is csak gratulálni tudok az új Póklányhoz, bár ez a Poénpofa nekem sem nyerte el a tatszésemet. Egy kicsit túl "egyszerű" volt, de ez még nem jelent semmit. Elsőre még a Vészmanó is gyengusznak igérkezett. Viszont nagyon érdekes volt az utolsó oldalon lévő spekuláció.
A fordítás nagyon jó volt, a beírásra pedig szintén nem nagyon lehet panasz. Mostanában, hogy én is kipróbáltam magam benne tudom, hogy mennyire sok meló van egy-egy képregénnyel. Én csak egyetlen hibát találtam és az is helyesírási volt: Rögtön az első oldalon el van írva Jameson neve. De gratulálok a munkához Archant és talgaby  , valamint Trollnak a kitünő borítóért.

Archant:

--- Idézetet írta: yosha ---hisz mindent értettem és mindent ki tudtam olvasni, tehát 5. És köszi, haj rá
--- Idézet vége ---

Hát, az alap a beíróknál  A legofontosabb amire figyelünk az a pontos elhelyezés, tagolás. Meg persze hogy ne legyenek elírások, helyesírási hibák.

yosha:
NO, a multkori rész után kellemes meglepetés volt ez a Poklány! Mondjuk itt sem volt a legfantáziadusabb a főgonosz (mondjuk melyik ember ugrál el, miután kap egy pokerős maflást), de feketefene már kellett, és dongó is. FF valahogy jobban mozgat, szimpatikusabb az ürge, és nem olyan hétköznapi, hisz a szobuborékja sem szokványos, ha-ha.
A legjobb Jonah Jameson, pokoli pofa a pali, még vénkorában is csak konspirál, meg szervezkedik.
Fasza kis sztori volt, várjuk mi lesz tovább.

Kösz, a forditásrol és beirásrol nem is tudom mit mondjak, hisz mindent értettem és mindent ki tudtam olvasni, tehát 5. És köszi, haj rá

horjb:
nem tudom hányótoknak van meg az amazing spidergirl #0, de abban az egész póklányt sztoryt leleplezik...
A fordítás és a beírás 5/5, nekem bejön May, majdnem annyira mint apja.

Archant:
Ejnye! Hát igen a kis Dongónk is lelepleződik, de csak idővel. Annyit megsugok, hogy többször fogunk vele találkozni, mint gondoljátok   Galamb téged meg az isten irgalmazzon, küldheted a 2200 szóból álló véleményezést, számolni fogjuk  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése