HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Bundy2020:
Végre eljutottam odáig, hogy elolvassam az új Póklányt. Habár erősen koppintás szaga van, de így is tetszik ez a Poén Pofa . Köszönet talgaby-nak a fordításért és Archantnak a beírásért
Daredevil:
Raj volt ez a rész is. A fordítás jó, de sajnos feltűnik benne a mostani magyar nyelv egyik legnagyobb hibája: a jad-jed rag túlzott használata. Beírás és borító nagyon ott van. A sztori: Ez a Poné Pofát eléggé Joker koppintásnak érzem, de a vendégszereplők feldobják a gyengén kezdő szuperbűnöző feltűnését.
Gorgonita:
Köszi az újabb Spidergirlt! Még három epizód és teljesítetétek a küldetés negyedét. Beírás rendben volt, mindenki szuperhősül beszélt a szövegbubikban. Külön köszönet Peter Parkernek és JJJ-nek a vendégszereplésért a spin off-ban. Az ő poénjaik voltak a legjobbak.
morgena:
Elolvastam egyhuzamban az utsó két Póklányt, valójában semmi újat nem tudok mondani, én teljesen elégedett vagyok a minőséggel és a munkátokkal.
talgaby:
Ó, Poén Pofa itt csak bemutatkozott. majd lesz később egy történet vele, ott aztán majd megláthatjátok, hogy finoman szólva se egy közönséges ellenfél.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése