HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (147/267) > >>

yosha:
Tényleg érdekes let ez a starter Dongó. Sokkal komolytalanabbra számítottam, de mondjuk lehetett sejteni már az elején, hogy nem Buzz az. Azt hogy Jameson miért gondolta egyből hogy a Dongó ölte meg Buzzt, mikor dugig volt a ház fegyveresekkel, nem tudom.
Jó fej lesz ez a dongó, ugy érzem. Az emberi légy... erről egy másik film jut eszembe )))))

Zsír lett, köszönöm a forditást/beírást, és csak igy tovább, lesz itt még kavarás.
Itt egy kérdés van, ami talán spoiler lehet:Amugy Norman Osbornnak lesz valami köze Venomhoz?

talgaby:
Igen, Robbie szóba fog még kerülni, az utolsó részben, ha jól emlékszem. És szerintem egyébként DeFalco pontosan tudta, kit szán a Dongónak, elég alaposan kidolgozta az MC2-es univerzumot ahhoz.

Galamb:
Köszönet a Dongóért! Jó kis történet, először azt hittem, hogy Buzz áruló lesz, de aztán kellemesen csalódtam. Nem tudom, hogy amikor Dongó először felbukkant a Póklányban, akkor az írók már eldöntötték-e, hogy kit rejt a sisak, de J. J. jó választás szwsz, érdekes lesz a kapcsolata. A nagyapjával. Mondjuk azt nem értem, hogy az öreg miért gondolta azt kapásból, hogy a Dongó felelős Buzz haláláért, de hát úgy látszik kutyából nem lesz szalonna, és a kefefejű is megmarad paranoiásnak, ha álruhásokról van szó.
 Amúgy Richie ugye Robbie Robertson rokona? Az is majd kiderül, és az is, hogy mi van Robbie-val? Nekem ő volt az egyik kedvenc karakterem Pókember környékéről.  
  Végül találtam egy apró hibát a 3. oldalon, a felső képen: Jameson-ból Ameson lett, ha gondoljátok javítsátok ki.
 Még egyszer kösz!

SithLord:
Üdv! Köszönöm talgaby-nak,Archant-nak és Troll-nak az új Dongót! Egy kis újdonság sosem árt. Az ERŐ legyen veletek!!!

Troll:
Frissültünk
A Dongó #1/3

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése