HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Galamb:
Köszi szépen! Szerintem marha jó rész volt. Rajzok tekintetében egyedül Sue ruhájának a rajza volt gáz. Meg kicsit furcsa, hogy Reed nem tudta magát ennyi idő alatt meggyógyítani (lehet mondjuk minden idejét leköti Sue visszahozása), ja meg hogy a haja nem őszült tovább vagy már húsz éve! De ezeket leszámítva a sztori, és a honosítás is nagyon jó volt. Még egyszer kösz!
Troll:
Frissültünk
Fantasztikus Ötös #04
Daredevil:
Nem hizzem hogy megérem, de ma Póklány ismerősnek jelölt az IWIW-en.
Sepi:
--- Idézetet írta: kron82 ---Csak egy apró problémám van,néhány dolgot nem lelek az oldalon. Általában a frissítéseket nem teszitek be a helyükre. Lehet,hogy időközben elrendeztétek(vmikor a héten szedtem le a Dongó 2-t,de nem találtam a M2-nél),de gondoltam szólók,hogyha eddig nem tünt volna fel.
--- Idézet vége ---
Köszi, tudunk róla, csak utóbbi időben nem volt időnk teljesen rendberázni a belső letöltőmenüt. Ha minden jól megy, akkor hamarosan ez a probléma is megoldódik.
kron82:
Köszi a Dongó 2-t! király! Nem is : KIRÁLY!
Tiszta Póki a régi szép időkből!
Csak egy apró problémám van,néhány dolgot nem lelek az oldalon. Általában a frissítéseket nem teszitek be a helyükre. Lehet,hogy időközben elrendeztétek(vmikor a héten szedtem le a Dongó 2-t,de nem találtam a M2-nél),de gondoltam szólók,hogyha eddig nem tünt volna fel.
Mégegyszer köszi és a rajzfilmet is köszönöm szépen,jó az angol nyelvtanulásomhoz! :-)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése