HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (136/267) > >>

dr samson:
Először is köszi mindenkinek a gratulációkat.  Másodszor: igen tervezzük a folytatást, de abból a nyárból könnyen lehet, hogy ősz vagy tél lesz, mivel a következő év tavaszára/nyarára valami egészen mást tervezünk talgabyval és Sepivel!

Sepi:

--- Idézetet írta: Troll ---Kicseréltem.
--- Idézet vége ---
Köszi szépen.  

--- Idézetet írta: SithLord ---Szomorú vagyok ,hogy egyenlőre vége ,de ha azt mondjátok,hogy jövő nyáron folytatódhat,akkor én mindenképp vevő leszek rá!
--- Idézet vége ---
Hmmm...Erre nem is gondoltam. Akkor azt majd pénzért adjuk.  Az erő legyen veled is.

SithLord:
Üdv!  Köszi a F5 5.számát dr. sámson és Sepi  Ez a szám is jó volt ,tetszett!Bár erről a Diabló figuráról ami elsőre szembetünt az a nevetséges jelmeze,hogy néz már ki!  Szomorú vagyok ,hogy egyenlőre vége ,de ha azt mondjátok,hogy jövő nyáron folytatódhat,akkor én mindenképp vevő leszek rá! Az ERŐ legyen veletek!!!

Troll:
Kicseréltem.

Sepi:
A francba! Elnézést kérek mindenkitől, biztos mikor javítottam véletlenül eltoltam azt a réteget.  
De itt a javított oldal: f5-05-10.jpg
Meg megkérem valakit (Trollt, vagy elwoodot), hogy legyen szíves kicserélni az ominózus oldalt, ha ráérnek.  

A következő sorozatot is tervezzük, de arra legkorábban jövő nyáron kerülhet sor.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése