HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (127/267) > >>

talgaby:
Nem teljesen átvezető, hanem egy elég hosszú szakasz lassú felvezetése. Az erőtlensége még eltart egy jó darabig, most azt láthatjuk majd, hogy próbál meg képességek nélkül boldogulni. Egyébként a következő szám egy elég érdekes darab lesz, ott elhagyjuk egy picit a könnyed hangvételt, nagyon drámaira sikeredett az egész.

Gorgonita:
Köszi az újabb Póklányt. Még egy cím, amit mindig örömmel olvasok, mégha csak egy ilyen kis átveztető történet erejéig is.  

Farek:
Na, egész jó volt ezt a Póklány. Aminek külön örültem, hogy kiderült, hogy nem csak a pókképességeit használja a kosárlabdához, hanem valóban jó kosoaras. Valahogy csalódtam volna, ha csak a képességei révén szerez előnyt. Peternek pedig egyértelmű, hogy baromira hiányzik a Pókemberség. Szerintem egy kicsit - vagy nagyon - irigy is a lányára ezért.
Jó volt a honosítás, várom a következőt.

Galamb:
Kösz a javítást. Érdekes lehetett ez a rehab, kár, hogy nem írták meg (mondjuk Paul Jenkins, vagy régi kedvencem, Dematteis) valami minisorozatban, vagy egy részesben Peter talpraállását.

SithLord:
Üdv! Köszi az új Póklányt talgaby & Sepi!    Eddig minden úgy alakult,ahogy elképzeltem...Osborn gyerek megszökik,Póklány botladozgat,nem leli a helyét.. kiváncsian várom a következő részt,hogy mi sül ki ebből.
Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése