HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (113/267) > >>

talgaby:
Hamarosan vissza is fog. Vhol a 34. szám környékén, ha jól emlékszem. Az új Pókember megjelent már? Mert nem sokkal utána jön ez is.
Ja, és igen, most, hogy Predash nekiállt a borítóknak, #39-ig elvileg folyamatos lesz, de utána is kész van a #50-ig a fordítás, szóval lehet reménykedni, hogy most megint egy stabilan Póklányos időszak jön (én nagyon szeretném, ha ez jövőre kétheti sorozat lehetne nálunk).

Farek:
Tetszik a Póklány, igazán örülök, hogy hosszú tespedés után most már jó ideje megint megbízhatóan kerül ki. De...
... ami nagyon idegesít már a jelenlegi történetvonalban, az az, hogy May-nek már jó ideje nincsenek meg a képességei. Könyörgöm kapja már vissza, mert ez már kezd baromira unalmas és idegesítő lenni! Egyrészt a szuperhős neve Póklány, nem pedig Régen-Póklány-voltam-de-most-Manó-deszkán-repülök-nulla-erővel. Másrészt igen, megértettük, hogy a nagy erő-nagy felelősség kombóból a nagy felelősség mindig megmarad, ha egyszer vállaltad, még ha ideiglenesen el is tűnik a nagy erő, nem kell ezt már ilyen hosszan a szánkba rágni. (Egyébként - attól eltekintve, hogy mi tudjuk, hogy ő a főhős, és nyilván nem így lesz - de miért is reménykedik mindenki, hogy persze, hamarosan visszatért az ereje, amikor azt sem tudják igazából, hogy mitől ment el?   )
Ráadásul azért tényleg elég komolytalan, hogy a pókereje, meg az azzal járó szuper egyensúlyérzék, meg erő, meg satöbbi nélkül, tulajdonképpen pikk-pakk megtanulta kezelni a röpdeszkát, minden szédülés meg hányinger, meg minden nélkül. Ugyan már!

De félre ne értsetek, szeretem a sorozatot, csak legyen már tényleg végre ismét PÓKlány!

Sepi:
Frissültünk!
Póklány #031

Szeder:
Én is kösönöm az új Póklány számott. Drámai az utolsó oldal

talgaby:
A sorozat kb. ott kezd majd nagyon beindulni, ahol a fordításban tartok, de az még eléggé odébb van ( gyakorlatilag a száz rész második feléről van szó). Ha sikerül tartanni egy normál ütemet, majd jövő évtől jönnek az egyre jobb részek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése