HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (105/267) > >>

talgaby:
Feketefenével reményeim szerint most nagyüzemileg haladni is fogunk, mert mintha már Póklánynál is ott tartanánk, hogy az olvasóknak tudniuk kellene, ő kicsoda pontosan, így nem árt behozni egy kicsit.  De aminek én örülök, hogy a cirka másfél évet elkésett Dongó-sorozat nagynehezen végre befejeződött. Dongóval kapcsolatban is lesz egy nagyobb változás, és azelőtt jó lett volna tisztázni a Póklánnyal való kapcsolatát.

Ben Reilly:
Én viszont nem vártam addig, mert mégiscsak az egyik kedvenc képregénykarakterem porontyáról szól a történet.  
A rajzok nekem szúrják a szemem, de nem is ez most a lényeges, hanem az, hogy a történet nagyon rendben van. Kicsit krimi, kicsit fantasy, és egyik sincs túlzásba víve, olyan sztori aminek tűkön ülve várja az ember a folytatását. Darkdevil saját címét sosem olvastam eredetiben, így most az újdonság varázsával hatott. Mindenképp nyomon követem a folytatást és ezúton is köszönet Talgaby-nak és Predash-nak a honosításért ami kiváló lett.  

benya11:
Na, akkor fején találtam a szöget.
A Póklányokat (még) nem olvastam, ezért nem ismerem Feketefenét sem. Viszont ezzel nem akarok annyira lemaradni, mint a Póklánnyal, úgyhogy holnap/holnapután el is olvasom.

Sepi:
Még nem hallottál róla? Pedig már szerepelt a Póklányban is. És igen, itt ő a Fenegyerek.

zozi56:
Az bizony.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése