HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
dr samson:
Nincs nekem gondom a felháborodásukkal, én is ki vagyok akadva ha a TV nem a kedvenc csapatom meccsét közvetíti. Sőt, már a kommentekről is rég lettem, már abszolút nem azért csinálok egy-egy képregényt, mert sok komment jön rá. Nem mondom, hogy nem ösztönöz ha sok komment jön egy-egy cuccra, de már rég túl vagyok a "nem kommentelik a honosításomat, ezért depis leszek" dolgon. Na de, hogy a több száz letöltőből 20-30 vegye a fáradtságot, hogy négyet kattintson az értékelő rendszerben, az már tényleg túlzás! Erre már én is azt mondom, hogy ez már valamilyen szinten a bunkóság fokmérője, mert nem igaz, hogy ennyit nem tud megtenni valaki, hogy használja azt a nyomorult értékelő rendszert és ezzel is visszajelezzen nekünk...
És nagyon remélem, hogy sokan olvassák majd olyanok ezt a hsz-t, akik eddig ebbe a kategóriába estek, sőt, ha valaki úgy érzi, hogy ezzel most a lelkébe tiportam, mert neki pont az az 5 másodperc fog hiányozni az életéből, nosza, itt vagyok, vállalja előttem.
zajrus:
Ez van a magyar olvasókkal amíg kapják a jót addig természetesnek veszik amikor meg megszűnik akkor meg felháborodnak... Bár kommentelnének is nem csak a folytatásokat várnák
dr samson:
Igazából erre a "miért tpb-ben rakjuk ki a honosításokat" dologra van egy jó válaszom: a kiadók is köteteket adnak ki, mi meg alkalmazkodunk hozzájuk. És hidd el, hogy az olvasóknak semmi sem elég. Még amikor hetente ment a Hulk Világa, akkor is volt, aki a szombaton kikerült rész után már hétfőn követelte az új számot. Szóval lehet, hogy ők belehalnának...
Ráadásul talgaby kéthetente szeretné nyomni ezt a sorozatot, és mivel ő sorozata, ezért az ő ügye is, hogy milyen rendszerben nyomja.
zajrus:
Igen tudom hogy milyen, nem nem csinálok borítót mert nem értek annyira a ps-hez kb egy éve kezdtem el használni, majd idővel belejövök és majd akkor
Egyébként szerintem érdekes megoldás ( bár szerintem amennyi képregény kiraktok senki nem halna bele még egy két hétbe .... )
dr samson:
Rolinev: előbb te is csinálj borítókat, tudd meg, hogy milyen embertelen meló ezeket néha retusálni (még a legegyszerűbbeket is!) és utána reklamálj. És amúgy meg a gépeden simán szét tudod bontani a kötetet és külön rendezni a számokat, nem?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése