HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (90/267) > >>

zajrus:
Szerintem azért írnak mindenhova 5-öst mert azt hiszik hogy ha rosszabbat írnak akkor nem folytatódik ami kicsit zavaró mert pl ha én elolvasok valamit akkor elolvasom az azt követő részt a kapcsolódó történeteket is  ( bár a Marvel nevű übersztorit még nem olvastam el teljesen  )

zozi56:
Ez van, jók vagyunk.

talgaby:
Iiigen, meg az értékelésnél jobb lenne, ha tényleg mindekit annyit adna, amennyit gondol... gyakorlatilag mindig minden ötcsillagos.

Sepi:

--- Idézetet írta: rolinev ---Fórumozásra rá lehet venni mindenkit csak az a gond hogy csak olyan módszer van mint a Comiquadon... és mint tudjuk az nem épp a legjobb
--- Idézet vége ---
Épp ez az, hogy fórumozásra nem lehet kényszeríteni. Lehet kedvet csinálni hozzá (pl hasonló ajánlókkal, mint amelyeket mi is raktunk pár válogatásba), de aki nem akar fórumozni, az nem is fog. A hozzászólás számos képregényhozzáférés pedig már eleve halott dolog, ezt a ComicSquadon is mondtam mikor kitalálták, hiszen ezzel sem lehet elérni a célt, amit ott is látni lehetett, hiszen nagyon sokan csak gyorsan szétoffolták a topikokat hogy meglegyen a kellő hsz-szám, aztán a fórum felé se néztek, csak ha megint felemelték a hsz-számot. Ugyanígy butaság volt a Chronopolis jelszavas akciója, ami nagyon hamar be is dőlt. Egyszerűen el kell fogadni, hogy a döntő többség nem hajlandó sem egy kukkot mondani, sem az értékelőt használni.

SithLord:
Üdv!Köszi az új Póklányt talgaby,Predash,Sepi!      
Nem volt rossz ez a rész sem..kiváncsi vagyok mi baja lehet Mary Janenek?Szerintem,ha a Zöld Manó visszatér,akkor most a jó fiúkhoz fog csatlakozni.Kiváncsian várom,hogy megtudjam!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése