HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (87/267) > >>

kron82:
hi! rég jártam erre,de a heti adagom begyűjtése után illik visszaböfögni legalább egy köszönömöt...böff
köszönöm a Póklány újabb részét és persze a Feketefenét is. vmiért nekem ez az altivers jobban bejön,mint az ultimate...olyan érzésem van a történetekkel kapcsolatban,mintha a régi papíron kiadott storykat olvasnám.
bár számomra Dongó inkább a Pókember,ha értitek mire gondolok...
a többi MC2 cím nem lesz folytatva?

SithLord:
Üdv!Köszi az új Póklányt,talgaby,Predash,Sepi!      
Türhető volt ez a rész is,tele olyan kérdésekkel,amiket már régóta várunk,hogy kitudodjon.Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Galamb:
Köszi szépen az újabb részeket!
Póklány: eddig a Bandaháborús részek közül ez tetszett a legjobban, itt volt a legtöbb fordulat, (főleg Flash lánya, meg az egész tönkrement házasság lepett meg, plusz Normie váratlan lépése) A rajz is egész jó (bár Julia Carpenter haja régen inkább szőkés volt, így nem is vágtam hirtelen, hogy kicsoda. A honosítás szuper lett.
 Feketefene történetét majd egyben kell elolvasnom most így kicsit zavaros volt, a honosítás itt is jól sikerült.

keildavid:
Nos talgaby,azt majd hamarosan meglátjuk!Mivel jelenleg kéthetente fog menni a Póklány-sorozat!
És rolinev köszönöm a választ Zarathosról!

zajrus:
Klassz volt a két MC2-es történet grat...
Zarathosnak nem csak hogy köze volt Szellemlovashoz hanem ott ő a fő-fő gonosz szerűség

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése