HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (81/267) > >>

talgaby:
Amíg nem tölti be az össze thumbnailt, addig új lapon nyitja meg, amint már látod az összes kis képet, működik a nézegető. Ez így nagyobb oldalszámú köteteknél jön elő, meg ha lassabb az ember netje (vagy ha éppen kicsit akadozik a szerver, mint tegnapelőtt).

morgena:
Köszi a fordítást, most nagyon jól esett egy kis kikapcsolódás, ezer éve olvastam képregényt sajna.
//Amúgy az első pár oldal csak nekem jól be egy új lapon? a 3-4.től már rendesen bejön a nézegető, de előtte nyit magának egy új lapot, gondoltam szólok, hátha ez hiba, és nem csak nálam fordul elő.
Még egyszer köszi! Alig várom a végét.
---------------
Oh, értem. Csak ez volt az első ilyen, azt hittem valami baj van. ^^

talgaby:
A végén lévő esemény annyira domináns, hogy a komplett következő kötet a körül fog forogni.

keildavid:
Ezer köszönet talgaby és Predash a Póklány 40. részért. Hát ebben most jelentősen felpörgött az esemény. És tényleg nagy változás lesz May életében. Hamarosan ez is kiderül. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Bár az érdekes volt, hogy megtudhatunk pár dolgot az új Pókemberről. A vége meg nagyon fura volt, mert ott az történt, hogy Vizesnyolcas meghalt. Mr. Senki lelőtte.[/span]
További sok sikert kívánok nektek a Póklány folytatáshoz!

talgaby:
Frissültünk!
Póklány 40.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése