HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
KiD:
Gondolom azért érinti meg, mert az első ellenfele, aki meghalt. Meg ezzel kudarcot is vallott kissé, hogy nem tudta megvédeni Pókemberrel együtt.
Galamb:
Háááááááááát, lehet, amiatt, hogy néma rész volt, én meg inkább szöveg- és nem illusztrációközpontú vagyok a képregényekben, nekem nem ütött akkorát. Meghalt egy (igencsak röhejes) gonosztevő, ráadásul May abszolút nem hibás, szóval én sem értem nagyon ezt a drámát, és önmarcangolást, ami a lány lelkében végbement. Ráadásul Mr. Senki felelősége abszolút nem jelent meg az utolsó részben, holott inkább őt kéne okolnia Poénpofának testvére haláláért. Meg nekem az is erőltetett, hogy nem tudták azonosítani a halottat. Lehet szöveggel (vagy mondjuk egy pszichésen erőteljesebb íróval-pl. Jenkins) többet lehetet volna kihozni ebből a "nagy" fináléból. Pozitívumként -a kiváló honosítás mellett- Peter és Normie jelenetét, illetve Poénpofa anyjának megjelenését tudom megemlíteni. Talán ő valamivel komolyabb karakter lesz, mint a fiai.
Azért köszönöm, és várom a folytatást!
StakDrone:
Nekem is tetszik nagyon a póklány sztori, ez az utolsó különösen jól eltalált volt.
Kicsit reálisabban belegondolva azért túlzásnak tartom ezt a "lelkisérült" állapotot vizesnyolcas halála után, főként mert elég elvetemült bűnöző volt, no és azt se felejtsük el, hogy két résszel ezelőtt az öcsikéjével igencsak helybenhagyták Philt, bár az igaz, hogy ki nem nyírták.
Még szerencse hogy a képregényeknek nem sok közük van a való világhoz
Mindenesetre nálam az értékelés egységes 10/10 erre a részre.
keildavid:
Ez a Póklány képregény nagyszerű. A befejezés szerint most ez egy "Nuff said" azaz szöveg nélküli képregény. Ahogy látom Majrést nagyon megviselte az esemény, hogy Vizesnyolcas meghalt. Ha jól mondom ezután más lesz Póklánynak, barátainak és ellenségeinek az élete. Mert úgy látom nagy változás lesz az életükben.
Ezer köszönet talgaby és Predash a Póklány képregényért.
morgena:
Tökéletes fordítás.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése