HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Sepi:
Nézd meg jobban, ott van az.
És akkor hivatalosan is:
Frissültünk!
Póklány #43
keildavid:
A Póklány 43. számát nem látom ott. Megnéztem, de csak az előző része van ott.
keildavid:
Az MC2-es univerzumról is írnék néhány véleményt. Az A-Next különleges képregény. Bár ez régen lett honosítva. Szinte eredeti Bosszú Angyalai hangulatot idézett elő. A B2 egy eléggé bonyolult sorozat. Mert ennek még talán lett/lesz folytatása. Igazából te dr samson terveznéd folytatni, de majd meglátjuk hogy fog alakulni. A Dongón sikeresen lezárult 3 részes mini. Ő Jonah Jameson egy unokája. Ezen meglepődtem. A Fantasztikus Ötös egy külöleges képregény. Johnny Storm fia félig skrull félig ember. Az ott látható Fátum az a Christoff nevű gyerek. De ő úgy néz ki a jó oldalon áll. Póklányról szinte mindent elolvastam és minden kiderült. Erről már írtam véleményeket. Ennek lesz folytatása. A Hiúz egy nagyon rövid történet volt. Rozsomák és Elektra közös lányuk. Ezen anno meglepődtem. Bár eredetileg a B2-ben jelent meg újra. Legalábbis a régi HZS-n olvastam. A Feketefene nagyon jó történet. Mert itt kiderült róla, hogy kicsoda is ő és honnan szerezte a képességeit. Ennek tervezed a befejezését talgaby. Sok sikert kívánok neked.
Ennyi volt az MC2 véleményeim.
SithLord:
Üdv! Köszi a 42. Póklányt, talgaby,Predash!
Angyalarc és Poénpofa még így együtt sem tünnek kemény ellenfélnek,hogy May-nak ilyen sereget kellene toboroznia...,de meglátjuk!Tetszett minden,várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!
SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 41-t,talgaby,Predash!
Érdekes volt ez a szöveg nélküli rész,a képek mindent elárultak.Nekem tetszett,jó volt.
Az ERŐ legyen veletek!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése