HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
keildavid:
--- Idézetet írta: talgaby ---Látom,a Sheldonméter másoknál is alacsony (na, ezt most hányan értették vajon?).
--- Idézet vége ---
Mit akartál mondani talgaby ezzel a Sheldonméter-dologgal?
Asys:
Én is köszönöm Talgaby-nak és Predash-nak a FeketeFene harmadik, befejező részét!
Izgalmas, akciódús és kellően misztikus mini volt!
Nem nagyon rajongok az alternatív történetekért, de ez tetszett!
FeketeFene karakterét nagyon eltalálták; tisztára olyan, mintha keresztezték volna Fenegyereket a mutáns Árnyékkal!
keildavid:
Tudom, egy kicsit rosszul hangzott, amit írtam. Azt akartam pontosan fogalmazni, hogy ebben a részben úgy tűnt, mintha jópofa lenne, de tudom, hogy mégsem az. A Póklány sorozatban pl. olyan felnőtt, határozott módon beszélt Póklánnyal.
talgaby:
Az a jipijájé szarkazmus akart lenni. Látom,a Sheldonméter másoknál is alacsony (na, ezt most hányan értették vajon?).
Történetileg... ööö... később, mint a Dongó, de már ezt is bőven elhagytuk, ha jól emlékszem. Valamikor a harmincasok közepén talán, lehet, kicsit korábban. Nemsokára a Póklányban is elég aktív szerepet fog kapni Kaine.
keildavid:
A Feketefene 03. szám nagyszerű volt a befejezés. Végre kiderült, hogy hogyan keletkezett többi dolog. Pl. Feketefene miért haragszik Kainere. A Vezér úgy nézett ki, mintha egy luxus börtönben volt/van. Mert ott ült egy fotelban és tévét nézett. Bár az furcsa, hogy Scriernek és Kainenek mennyi közük van a Vezérhez. Bár az egéz történet olyan volt, mint a Pengében és a Szellemlovasban. Feketefene mondott egy szöveget:"Jipijájé." Olyan volt, mintha egy westernhős módon beszélt, de mégsem az. Beszélt folyamatosan, mint Deadpool és Pókember. Bár tudom Feketefenéből nem dől a hülyaség és a vicc.
Az lenne a kérdésem, hogy ezek a MC2 sorozatokról van valahol egy információ, hogy párhuzamosan hol játszódik a sorozatok eseményei?
Ezer köszönet Talgaby és Predash a Feketefene 03. számért. Úgy tudom ennyi volt, mert már nincs több sorozat a Feketefenéből. Viszont a Póklányban még láthatjuk őt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése