HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (66/267) > >>

talgaby:
Nem teljesen talgaby cseszte el, hanem egy szomszédja miatt szombat délutántól ma négyig nem volt netje, hogy befejezze a frissítést.
Alison csak itt szerepel, DeFalco klón-történetes magyarázós szálának egyik karaktere lesz. Vagyis pontosabban név szerint talán csak itt szerepel, amúgy felbukkant a klón-sztorik alatt, de majd a kötet későbbi számaiban elmesélésre kerül az egész története.

keildavid:
Igen, nekem feltűnt, hogy Majrés szerepelt a HZS 1500-ban. És valóban nem a megszokott formában.
Amondin pedig kérdezett, hogy kicsoda ez a bizonyos  Alison Mongrain. Én is ezt kérdezném. Talán a folytatásban kiderül?

Sepi:
Tényleg, az feltünt nektek, hogy May szerepel a HZs 1500-ban? Igaz, nem a megszokott formájában, de ott van.  

Galamb:
Kösz szépen az újabb részt! Nem írigylem May-t, most hogy nyakába szakadt egy új "partner". Asszem a kis Hardy is elég naivan áll hozzá a hőskarrierhez. Peter további sorsa is érdekesnek tűnik. A honosítás király lett!    

Amondin:
Köszönöm Talgabynak Predshnak és Sepinek a Póklány 45. részét.
Hát én mást gondoltam a tolvajnak de így csak még jobb lett a történet. És újra kezdődnek a bonyodalmak Angyalarc Poén Pofa May új társjelöltje(gondolom vele majd a jövőben találkozunk még) Peter újra megpróbál Pókember lenni izgalmasnak igérkezik a következő szám.
Egy kérdésem lenne. Az utolsó oldalon mikor megmutatják Kainnak valakinek a fényképét akkor mondják is a nevét hogy Alison Mongrain ő csak ebben az univerzumban létezik vagy már létezet az eredetiben is, és ha igen akkor ki ő? Őróla mégcsak nem is hallottam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése