HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Galamb:
Na végre, valami új ellenfél, ráadásul elég keménynek is tűnik, reméelm a következő rész kőkemény akciót fog hozni, és Peter is kiveszi a részét.
A kis Hardy egyre jobban idegesít, nagyon nincs képben.
A honosítás is király lett (csak a 3. (95. jpeg) oldalon fönt van egy apró elgépelés: "lendületvesztéls".)
KiD:
Hoppá, hoppá...
Mondjuk ilyesmire éppen nem számítottam.
talgaby:
A ComicSquad minijéhez minden MC2-nek van köze. De ez a kilencvenes számok vége felé játszódik csak.
És nem, a DD-miniben másról beszéltek. May-ről.
Amondin:
Köszönöm Talgabynak Predashnak és Sepinek a Póklány 46. részét.
Vannak bonyodalmak itt is bőven. Először Kaine és az ő kutatása. A lány akiről beszélt/gondolt az a lány akart lenni akit a Scrierek kerestek a Feketefene második számában és akiknek azt mondta megölte?
Aztán ott van A vörös pók, Peter újra pókember akar lenni(szegény Johny hogy bírta ki ennyi ideig nevetéssel ) Majd ez az Omega Skrull lesz izgalom bőven a következő számban.
keildavid:
Nagyon jó volt ez a képregény. Továbbra is nagy bonyodalmak vannak. Kaine egyelőre háttérszereplő volt a jelen történetben. Az Új Új Harcosok továbbra is úgy néz ki nem bíznak Póklányban. És láttam, hogy valami kozmikus lény is felbukkant. Majd a folytatásban kiderül. Tényleg mostani történetünkben van/lesz köze a ComicSquadon lévő Utolsó bolygó mini 1. részéhez? Mert talán ahhoz is fog kapcsolódni.
És tudom ez egy kissé spoileres is lehet.
Ezer köszönet Talgaby és Sepi a Póklány 46. számért! További sok sikert a folytatáshoz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése