HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (53/267) > >>

KiD:
Hát, ha gondolod spoilerezhetjük.  :D

Sajnálattal hallom az Amazinget... Általánoságban mit tudsz mondani arról a szériáról?

talgaby:
Igen, nem véletlen, hogy pont ők hozzák vissza (ez amúgy elvileg egy nagy meglepi volna a sorozatban, de egyrészt leghamarabb jövő év tavasza nálunk, másrészt az egyik legismertebb tény az egész Póklányban, hogy egyedül itt tért vissza a Vészmanó). Sajna az Amazing SG-ben a szerepe meg teljesen ellensúlyozza majd az ittenit. Többek között ezért sem döntöttem el még mindig, hogy érdemes lenne-e azt is honosítani.

KiD:
Nekem a kedvenc Marvel gonoszom, legyen szó Pókemberről vagy más szuperhősökről, szóval elég rendesen felvillanyozott, hogy behozták a Póklányba. Ráadásul azok, akik a karaktert a 80-as években naggyá tették, vagyis DeFalco és Frenz, szóval emiatt még több okom van az izgatottságra.   :cool:

Nálam egy szintem van Sokkolóval a Transformersből, ami részemről hatalmas szó...

(Amúgy csak az eredeti Vészmanóról beszélek, Macandale sajnos annyira szánalmas volt, hogy abba talán jobb bele sem gondolni...)

talgaby:
Leghamarabb júniusban, de lehet, júliusban. Viszont ha megint lesz, akkor hét füzetet elég gyors iramban fogunk letudni.
Amúgy kíváncsi vagyok, ki az, aki ennyire nagy izgalmat okoz, mert ha a Vészmanó, akkor azért nem olyan jelentős karakter ő szerintem. Bár itt elég ütős szerepe lesz.

Sepi:
Nem kell már olyan sokat várni, és jönni fog a Póklány.  :brow:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése