HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Farek:
És örülök annak, hogy végre újraindíthattam ezt a sorozatot. Reményeim szerint a következőkre nem kell már ennyit várni. A fordítások már megvannak, pusztán az előkészítés-beírás művelet döcög egy kicsit. De biztos, hogy nem kell majd ismét éveket várni.
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Október 22., 09:36:36 ---Bezzeg én, mint fő előkészítő, meg sem vagyok említve a honosításban. :badteeth: Ejnye-bejnye. :P
--- Idézet vége ---
Minek? Megemlítetted te itt magad... :P :lol: :worship:
Szerverről azért majd itt is derülnek ki különféle dolgok, de azért nem derül fény minden rejtélyére.
Sepi:
Bezzeg én, mint fő előkészítő, meg sem vagyok említve a honosításban. :badteeth: Ejnye-bejnye. :P
talgaby:
Arra azt hiszem az Angyalokban nemigen fog fény derülni, csak a Póklány 90. száma környékén.
Galamb:
Köszi, ezt az oldscool sztorit! Igazából nem tudom eldönteni, hogy tetszik vagy sem, hogy az eredeti anygalokhoz képest elég kezdő ez a banda, de így jobban ki lehet majd bontani a fejlődésüket (mert remélem fejlődni fognak, mint csapat). Szerver hátterére kivncsi vagyok, jó hogy beleraktak egy rejtélyesebb karaktert is. :worship: :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése