HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (49/267) > >>

talgaby:
Felicia Hardy mindig is biszex volt, a 616-ban is az.
Folytatás lesz, méghozzá jövőre. Hogy milyen ütemben, még nem tudjuk.

gabo:
Elolvastam a Póklány 0-51 részeit. Kellemeset csalótam a történetben, főleg mert az egyik kedvenc hősöm Pókember, és kiváncsi voltam mit tudnak az alkotók kihozni a lányából! Sok a hasónlóság a Pókemberes történetek és ezek   között. Itt is kialakult egy baráti társaság May körül, bár őt nem nézik lúzernak mint az apját, az ellenfelei is hasónlóak, többnyire a volt Pók ellenségek leszármazottai. Érdekes, hogy ezek a leszármazottak, utódók többnyire lányok, akár hősök, akár gonoszok: Héja, Elektró utód? Amerikai Álom, Vörös Pók......
Feketefene kilétében csalódtam, titkon reméltem, hogy Matt tért vissza, Dongó talán JJ, de ha majd elolvasom a saját mini sorozatukat talán több kiderül róluk! Felicia Hardy leszbikus lett????? Ez azért dúrva! Írhatnák még sokat róla, de csak annyit, hogy remek honosítás, köszönöm mindenkinek! Remélem lesz folytatás!  :worship:

omegab93:
alig várom :D

Farek:
Az első pár szám az A-Next-ben egy kicsit gyengébb, vagy inkább tapogatózónak mondanám, de aztán jobban beindul a történet, higgyétek el. És a végére elég nagyszabású és epikus végkifejlet kerekedik. Ráadásul már elkészült a 3. szám, ami a jövő év elején lesz olvasható, és ott egy már ismert történet másik oldalát leshetitek meg ;)

omegab93:
Ja, nem rossz, az új angyalok, de szerintem egy kicsit sablonosak...
Ez saját  vélemény

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése