HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (48/267) > >>

gabo:
B2: Könnyed kis sztorik. nálam olyan közép kategoria, de jó volt negismerni ezeket a történeteket is!

Fantasztikus Ötös: Ez sokkal jobban tetszett, Reed és Susan sorsa elég tragikus, ha jól tudom van v2 is. Lesz honosítva az is??

Köszönöm a történeteket. Most már az ünnepi megjelenésekre gyúrok!!  :)

gabo:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. December 19., 15:31:19 ---Akkor olvasd el figyelmesen a magyarul is megjelent 6 részes Pókember és a Fekete Macskát.

--- Idézet vége ---

Én is átolvasom ismét, nem voltam elég figyelmes, csak ugye a Pók újságokban folyton Petert (Pókit) nyagatta!

Feketefene 1-3: Érdekes egy teremtmény ez a Feketefene az biztos - Vörös Pók - Fenegyerek - Zarathos - mindenkiből egy kicsi! És, hogy Kaine keze is benne van, külön érdekesség! Tetszett!

Dongó 1-3: Egy jó kis eredet történet, Póklánnyal fűszerezve! Kiváncs vagyok mikor tudja meg az öreg J.J. unokája titkát! Legalább az is kiderült Oki Doki ölte meg "Robi"-t . Köszi szépen mindkettő minit!

BuB:
Biszex?? Wow, ez vhogy nekem se esett le, pedig a Fekete Macsekos Külszám még tetszett is. (mondjuk az első fele jobban mint a második)

Ben Reilly:
Akkor olvasd el figyelmesen a magyarul is megjelent 6 részes Pókember és a Fekete Macskát.

gabo:
Ezt nem tudtam! Legalábbis a magyarul megjelenteknél ez nem jött le nekem, vagy csak egyszerűen figyelmetlen voltam!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése