HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Farek:
Azért akik már nagyon várják az MC2 univerzumában játszódó történeteket, már nem kell, hogy olyan sokáig várjanak, mert úgy tűnik, hogy lassan de biztosan tovább folytatódnak az Angyalok következő generációjának kalandjai... :brow:
Galamb:
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Január 09., 00:36:35 ---Mi is, bár az, hogy fél tucat embernek se tűnt fel igazán, hogy egy teljes éve áll, nem valami komoly motiváció... :(
--- Idézet vége ---
Nekem speciál feltűnt, és várom már a folytatást is, csak korábban egyszer írtátok, hogy lassabban fog jönni, és nem akartam türelmetlenkedőnek tűnni, én ezért nem írtam. (És ha már itt tartunk, nagyon várom már, hogy a Prédikátor helyzete is megoldódjon :))
talgaby:
De, csinálja, ami idén kimegy, azt ő hozta össze egymaga. Csak az ideje lett sokkal kevesebb. Ezért keresek most beírót is nagyban az F4-re, csak még nem tettem ki a főoldalra.
gabo:
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Február 02., 09:49:20 ---Talán nem nagy titok, hogy Sepi életében gyökeres változások álltak be, és ő az, aki szkenneli a füzeteket
--- Idézet vége ---
Akkor Sepi már a beírást se csinálja??
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Február 02., 09:49:20 ---ezért nem lesz idén egy füzetet leszámítva Byrne-féle F4 sem.
--- Idézet vége ---
Hát ez igen szomorú!! Szeríntem a legjobb F4 történetek!!!! De teljesen megértem!!
talgaby:
Egyszerű: időhiány. Talán nem nagy titok, hogy Sepi életében gyökeres változások álltak be, és ő az, aki szkenneli a füzeteket, mert már nem tudtunk mit kitalálni, hogy feljavítsuk a régieket. De általában beíróhiány miatt állnak le a sorozataink, ezért szünetel olyan régóta a MODOK 11-e és ezért nem lesz idén egy füzetet leszámítva Byrne-féle F4 sem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése