HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Gorgonita:
Köszi az A-Next 3-at! Jól szórakoztam rajta. Várom a negyedik részt. :D :worship:
Farek:
Örülök, hogy örültök neki! :D
Higgyétek el, minden egyes résszel csak egyre jobb lesz a történet, a végre pedig elég komoly kis kétrészest hoztak össze az alkotók. Lassan, de biztosan majd eljutunk odáig is.
Galamb:
Én is köszönöm az újabb részt. Egész korrekt okot adott DeFalco arra, hogy miért csapott össze a két csapat. Azt azért nem sikerült felfognom, hogy Bruce Banner látszólag miért tűnik évtizedekkel fiatalabbnak nem csak az elméletileg soha nem öregedő Strange-nél, de még saját zöld énjénél is? :headscratch: :headscratch: (A gyerekgyártást is kicsit későn kezdte, nem?)
A honosítás király lett (Főleg a Jövő angyalai elnevezés) :worship: :worship: :worship:
keildavid:
Ezer köszönet az A-Next 3. részért! :worship: :worship:
Ez nagyon jó történet volt. Egyből kezdődtek a bunyók. Főleg, amikor újból össze lett hozva az Oltalmazók, persze az MC2 univerzumba minden hősök megváltoztak.
És érdekes az volt benne, hogy erről a B2 Hulk küzdelemről már bővebben kiderült a B2 3. számban.
Nagyszerű, hogy folytatódnak más MC2 képregények is.
Várom a következő részt!
Genzo:
Hoppá, akkor ezt benéztem. :) Az zavart meg, hogy külön személyiségként bánt vele Peter, bár a semmivel is úgy bánt, mint MJ-vel.
Javítottam a cikket is, kösz a megjegyzést Zozi! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése