HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
KiD:
Az első reakcióm az volt, hogy hát melyik Marvel esküvőn nincsen egy jó nagy csetepaté meg balhé, de aztán rájöttem, hogy sem Pókemberén nem volt, sem Küklopszékén. De aztán eszembe jutott három-négy zűrös menyegző és megnyugodtam.
SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 81. részét talgaby, P.Eryka & Sepi!!! :worship: :worship: :worship:
Nem volt is volt olyan rossz ez a történet ha az érzelmi részeket is nézzük. Kár, hogy ilyen középszerű a grafika ami az egész sorozatra jellemző. :(
KiD:
Ez volt az első Póklány rész, amit valaha láttam még egy régi Marvel Previews újságban. Addig azt sem tudtam talán, hogy van ilyen. Jó rész volt, örültem, hogy Peter végre csinált is valamit benne. Félreértések elkerülése végett nem akarom, hogy ez az ő sztorija legyen, de egy Pókemberhez képest akkor is túl passzív. Jogosan félnek tőle, hogy elvinné a lánya elől a showt, de ezért cserébe egy fokkal jobban is visszafogják a kelleténél.
Mindenesetre jó, érzelmes rész volt. :)
SithLord:
Üdv! Köszi a Póklány 80. részét talgaby & Sepi! :worship: :worship:
Nem tudom miért háborog May mikor Peter csak jót akar neki(aggódik)?
Kevint és a hasonló szörnyűségeket elszenvedőknek pedig csakis önös érdekek vezérelhetnek egy ilyen incidens után. Lehet-e őket ezért hibáztatni? :nemtudom:
Sepi:
Ha komolyabbat akarsz, akkor csak a Photoshop. Vagy PaintShop Pro. De hidd el, nem létezik hivatalos képregénybeíró program, az ilyen komolyabb képszerkesztő programok használatát kell megtanulnod hozzá.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése