Hahó!
Jó kis sztori volt tényleg az új A-Next. Hogy Fátum nem Fátum volt, eléggé sajnáltam és azon is csodálkozok, hogy Kristoff egyáltalán meg sem próbált a helyébe lépni. Nem feltétlen kell olyannak lennie, mint Victor von Doom, mert ugye a jó öreg Fátumnak megvoltak a maga hibái és gyengeségei. Ha egyáltalán meghalt, mert azért kíváncsi lennék, mi lett vele. Fátum is tipikusan olyan szereplő, hogy nem nagyon tud meghalni, valamiképpen mindig visszatér. Szóval én a helyében újraépíteném a birodalmát, nem tudom, miért éppen a végső megsemmisítésre kell gondolni, ha egyszer távol akarja tartani Fátum arzenáljától a többi nagyhatalmat. Fel lehet használni egy
örökséget másként is, mint amilyen céllal az emberre hagyja egy adott előd. És az is rejtély, hogy hová lőtte ki azt a kastélyt, vagy abból valamit ez a Kristoff, mert nem robbantotta föl ezek szerint. A hősök ugrándozása különösebben nem nyűgözött le (az egyetlen Marvel hős, aki iránt nem érzek egyfajta "ellenszenvet", az talán Thor), habár kedvelem ezt a sorozatot, de a latvériai szál miatt nem hagytam volna ki.

Köszönetmondás "forever-módban" az aláírásomban.

Üdv: Kang