HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Daredevil:
Szerintem holnap a legtöbb Marvel-rajongó lincselő tömeget alkotva fog a házam előtt gyülekezni, ha meghallják, amit most mondok: A Póklány a legkirályabb. Kár, hogy nem sokan érdeklődnek az MC 2-es univezum után, mert szerintem méltő folytatása az eredeti történeeknek. Nekm ciivilben sokkal szimpatikusabb volt Rina, mint May, mert hasonló helyzetben vagyok a suliban (Sok hülye sznob nemiszerv rámszállt és nem fogják abbahagyni, amig el nem kenem a szájukat ), de May-nek érdekesebb kalandjai vannak.
Micho!
Tudnál mondani némi háttérinfót Feketefenéről, met szeretném megtudni, hogy ölti magára az álarcomat, miután meghalok.
Apropó: Amerikában meg még valami MC2-es kiadvány.
Fisk:
Hola! Nekem az egész (megboldogult) Mc2 univerzumból egyedül Póklány tetszik, de az ő történetei igazán. Tetszik, ahogy az író Pókember 40évnyi történelmét használja, és, hogy vissza-visszatérnek a régi gazfickók az újak mellett. Főleg azután válik izgalmassá a dolog, miután Kaine megjelenik és nem lehet tudni, hogy mit is akar igazából. Úgyhogy nem kéne most leállni a honosítással, mert a java még hátravan.
Ja, és Darkdevil rules!!
Spidáj:
Mostmár mind1...
szam:
Oké...pedig a Szemlélőnek nem szabadna belenyúlnia az eseményekbe, nem?
Micho:
Porthos kicsit ( ) elvetette a súlykot, ezért egyöntetűen kimoderáltam mindenki hozzászólását, amolyan meg nem történtté téve... bocsi mindenkitől, aki pro-kontra írogatott.
Daredevil: Póklány jön nemsoká. a többi MC2 univerzum beli képregény gyakorlatilag érdeklődés hiányában stagnál leginkább, mivel ugye mi is azt csináljuk szívesebben, amit a legtöbben szeretnének olvasni. (ezt itt a fórumon szűrjük le a véleményezésekből, tehát amire nem jön elég vélemény, azt maximum a saját szórakozásunkra folytatjuk tovább, ha jut rá idő)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése