HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (258/267) > >>

Blue S:
Póklány15.

Végre, már hiányoltam a kiscsajt.  

A főoldalon olvasható ismertető után azt hittem, hogy az egész sztori vicces lesz, de már az elején elég komor hangvétellel indítottak. És ez tetszett! Próbáltam beleélni magam MJ helyzetébe és meg tudom érteni, mit érzett. A bunyó már tényleg poénos volt, de Majrés elmélkedései közben Kaineről újra felidézték közben Póklány keserű vereségét.

A következő rész biztos izgalmas lesz a magánéleti problémák miatt.

regnar:
Én is elolvastam póklányt....azt hiszem mégegyszer elolvasom, és majd írok róla...
nekem kicsit sok... szóval nem az én világom, de azért valahol tetszett is... csak még mindig a Horror szekció hatása alatt vagyok...

Crossoverben bár nem az esetem de azért van egy tuti: JASON VS LEATHERFACE
 ( péntek 13 főgonosz vs texasi láncfűrészes mészárlás főgonosz ellen... ha sikerül megnyernem a kritika/értékelő játékot akkor ezt fogom lefordíttatni     )

Gorgonita:
Eddig nem olvastam Majrés kalandjait, de a mai kedvet csinált hozzá. Belelapoztam az elsőbe is. A végén nagyon tetszik, ahogy odalenn elégetik a régi pókszerkót, fennt az íróasztalon titokban pedig már ott vannak az új vázlatai.
 Szóval, biztos elolvasom a többit is...csak ne lenne pont vizsgaidőszak.

Ebben a részben tetszett a szerzők felelősségvállalása (sérülések, veszélyek ábrázolása), Mr. Palacsinta pedig hozzám hasonlóan SW-képregény és értelmetlen bunyó (tehát crossover) rajongó.  

Micho:
A témában felkerült az oldalra a Póklány #015
(figyelsz, Daredevil? )

kaine:
Nekem általában tetszenek a Pókos What If-ek, szóval az is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése