HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Daredevil:
Elektrára már lecsapott Rozsi. Ez a sztori a MC 2-es univerzumba ágyazodna.
kaine:
Van egy közös története Elektrával... elég szimpik egymásnak...
Daredevil:
MI van ha Megtorló véletlenül belszeret az egyik női szuperhősbe? Én mondjuk úgy gondoltam, hogy a Fekete Özveggyel hoznám össze. Csak azt nem tudom, hogy fognak majd normális életet élni, hiszen mindenki ismeri ki ő valójában. Amúgy meg nem csak a családját torolja meg. A legelső megtorló hadjárata erről szólt, de ha a film végét megnézed, akkor már van egy másik oka, hogy folytassa a megtorlást: már csak egy kegyetlen gyilkológép, akinek nincsen vesztenivalója. DE attól függetlenül még összejöhet egy "szupercsajjal", akitől születik egy fia.
kaine:
--- Idézet ---Azert az a no nem biztos, hogy tulelte a tortenet veget...
--- Idézet vége ---
Ahogy mondod! Megfigyelhető különben a Marvel karaktereknél, hogy mindenki veszélyben van, aki csak megjelenik egy képregényben!
A Pókemberes klón sztorik végén látható ez a legjobban. Amikor úgy volt, hogy Peter Parker végre nyugalomba vonulhat és Ben Reilly lesz a Pókember, Peternek csodálatosan jól alakulnak a dolgai: gyereket vár, rendeződik az állása, munkát kap egy nagy cégnél, ahol a biokémiai tudását kamatoztathatja, Mary Jane még terhesen is kap modell állást... oké, May néni meghalt, dehát semmi sincs ingyen. Aztán mikor Peter visszatér, hirtelen újra elborul minden körülötte.
Pedro:
--- Idézet ---(pl mikor a vezért akarta megölni és felrobbant az iroda, lezuhant és a nőnél ébredt, akivel aztán...)
--- Idézet vége ---
Azert az a no nem biztos, hogy tulelte a tortenet veget...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése