HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (249/267) > >>

Punkológus:
No ez az első hozzászólásom és egy buzdítással kezdeném. Nagyon szeretem ezt az oldalt. Igazán jó képregényeket tudtok összeválogatni. Csak így tovább. Egy kritikám van. Hogy nem mindet fejezitek be. Pedig jó lenne. Na és most egy gyors véleményezés

Póklány 00
Elég klisés rész, bár felkeltette az érdeklődésemet. Kis Parker, kis Osborn. Családi bosszú. Spectacular 189-böl nyúlt részek. Mégis az embert megmozgatja ez a történet

Póklány 01
Kis Parker magánélete kezd kibontakozni, bár ez engem elégé hidegen hagyott. Új szuperhősnek új ellenség is jár. Bevallhatjuk: nem valami eredti. Vezér a börtönből irányít. Ez már tetszik. Az ember ösztönösen el kezd gondolkodni hogy mi történhetet vele.

Póklány 02
Ismét egy új szuperbűnöző. Vizesnyolcsas. Hát ő sem valami eredeti. Joker után nehéz az őrülteket eredetien megcsinálni. Viszont Feketefene frankó volt. Elejtett utalások a múltjára. Fesőbbrendü viselkedés. Ezt jól összehozták.

Póklány 03
Fantasztikus Ötös. Elgondolkodtató. Szivesen látnám hogy mi történt Sue-val és Reed-el. Na meg miért van a Lénynek fémkeze. Az egész ötlet persze az Amazing 001 újragondolása, de nem sikerült rosszul

Póklány 04
Sárkánykirály. Bah. Ezt nem tudom honnan szedték, de nem kellet volna. A 60-as 70-es években még oké, de '99-ben elég vicesen fest. Viszont Peter és May vitája nem semmi. Üde szinfolt a történetben. A másik aminek örültem az Jameson és a Hírharsona. Én mindig bírtam az öreg kefefrizurást.

Póklány 05
Jön Venom. Megdobbant a szivem. Szeretem ezt a figurát, bár jobban örültem volna ha Brock még ott van a szimbióta alatt. Szerintem jobb lett volna. Azért elmondhatjuk, nélküle is ez egy jó rész volt. A családi perpatvar továbbfejlődését is izgulva figyeltem.

Póklány 06
Sólyomaszony. Nekem erröl egy az egyböl a DC hasonló karakterre ugrott be. Ezt a 2 nőt remélem nem látom viszont. Újabb üde színfolt, hogy Courtneyt hiszik Póklánynak.

Póklány 07
Feketefene kellemes perceket szerzett nekem. Szeretem e megveszekedett jellemet. Esetleg ne szerepeljen kevesebbszer. Viszont Novának tényleg nagy egója van és elég vicces figura. Peter utolsó napjai bemutatása is egy jó sztori volt.

Póklány 08
Vizesnyolcas és Mr. Senki összefog. Még így sem lettek eredetiek. Apuka megint akcióban. Családi perpatvar is megoldódot.  Ösz-visz elég középszerü rész volt. Hál istenek azért Feketefene ismét megjelent.

Póklány 09
Na Electrót is újra alkották Áramütő néven. Ennek elenére egy jó kis történet volt. Lehet hogy azért mert Feketefene is szerepelt.   A Jimmy Yamát meg remélem kiüti valaki, mert irtó nagy seggfej lett.

Póklány 10
Na ez már egy baromi jó történet. Szerintem. Élvezettel figyeltem May múltbéli találkozását az apjával. Majd szólok is Kaine-nak, hogy rakja fel az eredetit.

Póklány 11
Még jó hogy egy ilyen klafa történet nem csak egy részes. Jameson örjöngése szuper. Amikor  a másik 3 csajjal fut össze az se semmi. És nagyon jól meg lett oldva, hogy az eredeti történetbe ne legyen bekavarás.

Póklány 12/5
Na ezt már untam. Semmi igazán fontos nem történt benne. Megjelent a Híúz, de nem nagyon tudott érdekelni. Annak azért örültem, hogy Maya nagyot koppant. Remélem őt is majd gipszbe veri valaki.

Póklány 12
Jön Feketefene. EZ AZ! Egyre jobban birom ezt az alakot. Ebben a részben a másik nagy pozitívum, hogy megjelent Kaine. HALELUJA! És úgy néz ki nem akarják úgy elkapkodni a megjelenését, mint Venomnak. Remélem hűek maradnak a szereplőhöz. Ő az egyik kedvenc figurám. (Tulajdonképpen a klón sztorik összes szereplője a kedvencem). És az is egy jó pont, hogy a Póklánynak újabb képességet is adnak.

Póklány Annual 1999
A boritó láttán felcsillant a szemem. Na végre valami kemény, meghökentő dolog. Amikor May-nak kezdtek nem sikerülni a dolgok akkor még élvezettel olvastam a füzetet. Félreértés ne essék, nem kárörvendő vagyok. Csak örültem hogy valami új bonyodalmat hoznak a történetbe. De amikor Normi sity-suty elintézte a Parker szülőket akkor már gyanakodtam. A temetésröl pedig tényleg sütött, hogy ez nem a valóság. May naplója viszont nagyon jól volt megcsinálva. Azt nem értem nekem miért nincsenek ilyen hülye álmaim?

Póklány 13
Ez egy szerencsétlen szám. Ez a történetre is igaz, mert nem valami nagy durranás. Ezek az új angyalok is inkább egy gittegyletre hasonlítanak   Különben is Kaine-nak kéne szerepelnie!  

Póklány 14
NA EZ MÁR VALAMI! AZ EDDIGI LEGJOBB PÓKLÁNY TÖRTÉNET! Nagyon jól visszahozták Kaine-t. Szerintem nagyon hiteles. Ez a sok titokzatoskodás, meg paráztatás... És tényleg Kaine nem egy egyszerü figura.

Póklány 15
Tetszett ebben a monoklis ügy. Meg úgy egyébként is az egész. Pont jókor rakták be ezt a kis lazító részt. Remélem folytatni fogjátok a sorozatot... Please

Na egyenlőre ennyi, majd még jövök...

Tovima:
Megint én vagyok. Nem olvastam utána a fórumban  , hogy szólt-e már valaki, de az A-next utolsó oldala hiányzik. Vagy nem, csak valami linkes bibi van. Nem tudom.
U.I.: Úgy látom a hiúz #0 magyar borítója sem lett meg.

Liar:

--- Idézet ---1ébként ez a sorozat még megy? És ha igen hányadik résznél tart? (nekem csak 76-ig van meg)
--- Idézet vége ---
A 86-nál.

Maesee:

--- Idézet ---U.U.I.: Mikor folytatódik a Póklány?
--- Idézet vége ---
Én is pont ezt akartam megkérdezni. Többek között emiatt a sorozat miatt kezdtem el újra képregényeket olvasni. De nagyon örülök, hogy van esély a folytatásra.

1ébként ez a sorozat még megy? És ha igen hányadik résznél tart? (nekem csak 76-ig van meg)

Tovima:

--- Idézet ---A pókcsajra meg kéne egy jó fordító...
--- Idézet vége ---

Hát én megpróbálhatom fordítani. Talán még beírni is. Bár nyáron úgyse fogok  gépközelbe jutni. Ha kíváncsiak vagytok a képességeimre, lapozzátok fel a KNeten levő Shrek képregényt. Az én voltam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése