HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Zspider:
--- Idézet ---Peter behálózná az illetőt, majd agyonverné a műlábával
--- Idézet vége ---
Ez a minimum aztán beszélgethetne vele a felelöségről. (minimum két nap)
Mondtam hogy az ultimate csajok sokkal élethübbek és jobbak lettek.
Punkológus:
--- Idézet ---Tényleg elképzeltétek mi lesz azzal a pasival akit elöször rajta kap Peter a kicsi lányával?
--- Idézet vége ---
Peter behálózná az illetőt, majd agyonverné a műlábával
Láttad már az Ultimate Káprázatot? Na az kemény lett. Fél lábamat odaadnám érte.
Zspider:
Punkológus: A magyarázat kainek azt mondtam túlságosan sokat örökölt Petertől.
Gwen? Simán. Ahogy figyelem a legtöbb rajzoló az Ultimate világban reálisabb lett a nők rajzolása, ami miat sokkalszimpatikusabb lett minden csaj igy beválalom az összeset. (na jó majdnem az összeset van pár amit kihagynék [pölő: May néni] )
Tényleg elképzeltétek mi lesz azzal a pasival akit elöször rajta kap Peter a kicsi lányával?
Punkológus:
--- Idézet ---Kaine túlságosan lerontotta az átlagot.
--- Idézet vége ---
Ezt őszintén szólva nemigazán értem.
Egyébként az Ultimate F4 nekem is bejött. Főleg Adam Kubert rajzaival. Az ultimate Gwen Stacy-t pedig bármikor elfogadnám csajomnak
Zspider:
Igen. Punkológus kolléga, a bajom az az Ultimate sorozattal hogy sok szereplőt túlságosan leegyszerüsitenek. Rozsi mint tanyasi paraszt , Gwen mint rockker , de nem tudom a fantasztikusok bejötek, de ott meg túl lassu a sztori. A lényeg az hogy elkapkodták és kész. Kaine túlságosan lerontotta az átlagot. Tényleg terveztek mostanság Whatif-et? Pl. A fantasztikusok más képeségekel nagyon érdekelne, vagy egy valamilyen F4-es, föleg most lene időszerü.
Üdv. és Csávesz
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése