HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Zspider:
Tom Fireheart: ha tovább olvasod minden vágyad (amit leirtál ) teljesül csak olvad útközben megérted a legtöbb dolgot.
Tom Fireheart:
Tegnap elolvastam a Póklány képregényeket a hatodik résszel bezárólag. Nos... elég vegyes érzelmek vannak bennem... Gyakorlatilag, az egyetlen ami érdekes volt benne, az a családi viszony May és a szülei között, főleg a Peterrel való viszonya. (Szegény Peternek elég szomorú véget ért a pók-pályafutása... Bár azt nem értem, hogy amikor elvesztette a lábát, miért nem kereste fel az F4-et? Reed simán csinált volna neki olyan biomechanikus lábat, hogy csak na. ) Végülis az érthető hogy Peter nem akarta, hogy a lánya folytassa a Pók-hagyományt, de azért szerintem akkor is túl nehezen fogadja el a lányától a szuperhős dolgot, hiszen ő maga évekig volt Pókember, nála jobban senki sem tudja, mit jelent a felelősség. De mindenesetre a sztori ezen része nagyjából jó azért. Viszont May karaktere engem nem fogott meg annyira... Ráadásul az a "Majrés" jelző nagyon nem kellett volna a nevébe... Viszont ami nagyon gáz, azok az ellenségek. Az újonnan kitalált karakterek mind bénák lettek, egyáltalán nem izgalmasak. Csupán a régmúltból ismerős ellenfelek mondhatók jóknak (Zöld Manó, Venom szimbiótája), csakhát egyrészt a Zöld Manó már unalmas , másrészt elég gáz, hogy mennyivel jobbak a régiek az újonnan kitalált karaktereknél. Szóval elég gyenge lett ez a képregénysorozat, de ez szigorúan SZVSZ.
Zspider:
Troll: köszi hogy dicséred értelmi szintjét a tárgyalásnak. Mégis megkell kérdenem, akkor most nincs senki aki a kis hálóst forditaná?
Másik fontos: az F4 megjelenése közeledtével nem akartok tényleg leforditani egy Fantasztikus Whatif-et?
Troll:
Ecsém! Ez a beszélgetés kezd a shopstop-ra hasonlítani... Csak így tovább, kedvelem azt a filmet.
Az M2-t meg csak folytatjuk valamikor, végülis erre jött létre eredetileg az oldal. (csak egy jó fordító kéne már, aki beválalja a pókcsajt)
Zspider:
Daredevil, megtennéd azt a sziveséget hogy bele irsz a képregényedbe? Szeretném kinyirni azt a két idiota bandát (X és A).
Nagyon
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése