HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Zspider:
Félre értesz. A lényeg az, hogy Rinát elszurták ha csaka fele öngyógyitó erő van benne akkor is szivosabbnak kéne lennie (Lásd.: eXiles). Nekem ez a bajom. Az, hogy annyira akarták, ho illjen ebbe a kicsit mesésebb világba, hogy nem rozsomák lányát csinálták meg hanem valami izéjét.
Daredevil:
Bocs, de szerintem nem bukik meg. Egy új képesség létrejötte sem lehetetlen. Uralkodó és lappangó öröklésmenetről hallottál már? Mivel Elektrának nincs öngyógyítő képessége, ezért a gének keveredéséből egy gyengébb gyógyóítő-faktorral rendelkező egyénn, esetünkben Rina jön létre. Én úgy emlékszem, hogy Elektrának van némi pszichés ereje. Az All Acess dokumentációjában legalább is ezt írták. Ez adna némi magyarázatot Rina pszi-karmaira.
Zspider:
Bocsi, hogy lassan reagálok, de majdnem idézni lehetne a következő mondatot valamelyik Hiúzból: Nem csak az apja öngyógyitását, de kisebb részben az anyáét is örökölte tehát a kettő egyesitet erejével rendelkezik.
A gén keveredés elmélet pedig Skarlát Boszorkánynál bukik el. Ha bele gondoltok, hogy Magneto képes lenne a világot elpusztitani, de Wanda képes átváltoztatni csak ugy!!! Szóval ez csak nézet kérdése.
Na a pszihés karmokat meg hagyuk. Szerintem Hiuz simán el lett szurva. Nem lehet, hogy Rozso fogadta örökbe?
Nézétek meg Kirikát az AoA-ból és megértitek.
Farek:
Egyetértek Daredevil-lel. Viszont a gyengülés helyett kapott más mutációt, a pszichés karmokat Te, biztos, hogy Elektra az anyaja, nem pedig csk örökbefogadta?
Daredevil:
--- Idézet ---Hiúz
Az öngyógyitás? Nevetséges, az apja akkár a világégést is simán túlélné, ő meg pár pofon után már kész, pedig elvileg sokkal jobbankéne gyógyulnia mint az apjának.
--- Idézet vége ---
Már bocs, de a gének keveredlse miat pontosan az jönne létre, amit a képregényben láttál. Ez logikus, mivel Rinának az egyik szülője (esetünkben Elektra) ember, ezért gyengülnek egy kicsist az emberfeletti képességek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése