HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (232/267) > >>

Farek:
Köszi szépen  a cicsérő szavakat, mindnyájunk nevében. Örülök, hogy tetszett a választás. Ez az egyik kedvenc Angyalos What if...?!-em, és gondoltam, megosztod veletek, jó, hogy tetszett. És persze nem véletlenül most szúrtuk be, mindez egy alaposan felépített kormányzati összeesküvés része volt    

--- Idézet ---Ami zavart az, hogy azért, mert Wonder Man ilyen izom eg agy mindenki azt  mondta, hogy ja bocs én ide nem kellek ami így egy kicsit (számomra nagyon) hülyeségnek tűnt. Hisz Herki egy Námoros Tohros csapatba szállt be mint izom... Na mindegy összegségében komolyan tökéletes munka.
--- Idézet vége ---
Ja, ez talán tényleg egy kicsit erős volt, de azt hiszem, ennyi csúsztatást igazán el lehet viselni, a történet érdekében. Különben is Pym az eredetiben valóban küszködött ilyen önbizalom problémákkal, szóval az ő kiválása még hihető is. Herkules meg biztos inkább kalandozni, sörözni, meg csajozni akart, mint hogy a világot mentse meg folyamatosan.

Ígérhetem, hogy lesznek még az Angyalokhoz kapcsolódó What if...?! történetek, persze mindig a kapcsolódó részek ismeretében.

Zspider:
Nah emberek, a helyzet az, hogy remek kis képregényt hozztatok össze, de ne rohanjunk ennyire előre.
- A forditás zseniális munka szép boritó és remek javitása a sztorinak ehez tényleg kelletek olyan Angyal mániások akik ismerteték hogy meik sztorikhoz illik micsoda na meg az is szép, hogy a Vizó-Energikon sztorik után szúrtátok ezt be. nagyon szép munka. Le a kalappal.
- A rajz nem a kedvencem, de semmi kép sem rossz. Sőt! Én kedvelem az ilyen fajta a rajzot bár hiányoltam egy kis önálóságot a rajzolótól, de sebaj.
- A sztori remek. Kevés ennyire jól megirt What if-et olvastam. Ahogy minden lánc kapcsolodik mindenhez az remek. Végre egy olyan sztori ahol tényleg minden kihatással van mindenre. Istenien van megalkotva. Szép munka nagy pozitiv csalodás volt, mert ritkán készülnek ilyen jó munkák. Ami zavart az, hogy azért, mert Wonder Man ilyen izom eg agy mindenki azt  mondta, hogy ja bocs én ide nem kellek ami így egy kicsit (számomra nagyon) hülyeségnek tűnt. Hisz Herki egy Námoros Tohros csapatba szállt be mint izom... Na mindegy összegségében komolyan tökéletes munka.

szam:
Ja, pm ment.

Daredevil:
Én még korábban lemondtam a Póklány fordításáról. Ha van beíró, akit szeretne vlem dolgozni, akkor szóljon, én küldük neki egy listát a meglévő képregényekről és ha van hozzá kedve, akkor együtt dolgozhatunk.

szam:
Egész eddig nem szántam rá magam, hogy hozzászóljak a lassan már brazil szappanoperákat megszégyenítő topichoz. Senki ne vegyen semmit sértésnek a postomból, légyszi.
Daredevil, ez a hajó (S-G)már elúszott. Én személy szerint sajnálom hogy így alakult a dolog, a HZs részéről sem ártott volna egy kicsit több határozottság, még a Póklány-téma elején. Zspider már elkezdte fordítani a cuccot, remélem be is fejezi. Igazából elég szűzlányosra sikerült a viselkedés Hzs-részről, nem tudva, hogy melyikőtökkel is menjen ágyba. A végén Zspider lett a nyerő, igazából ő előbb is jelentkezett, mást nem is akarna fordítani, te meg azt mondtad nemrég, hogy nem érsz rá néhány hónapig, szóval tisztázódni látszott a helyzet, ami egyrész jó volt, mert csak egy jelentező maradt a Póklányra, másrészt pedig egy ember "vesztettünk". Most azt mondod, hogy mégis ráérsz. Közben a Póklány elkelt, innen már szemétség lenne Zspiderrel szemben ha stornóznánk (miért tennénk?), vagy verseny elé állítanánk (ami megint nem jó ötlet).
Egy szó, mint száz, ha van kedved hozzánk fordítani, akkor tudod a címünk, de a Póklány már foglalt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése