HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Alternatív Univerzumok
Micho:
--- Idézet ---
--- Idézet ---ja.. lesz még egy Feketefene és egy Dongó mini, de azokat biztosan talgaby csinálja majd, hisz Póklány címhez kötődnek.
--- Idézet vége ---
Kedves, hogy legalább így megtudom... De az Erőtlenül előtt senki se számítson rá. Egy mini egyszerre a sok sorozat mellé bőven elég.
--- Idézet vége ---
ez még később lesz, mert bizonyos Póklány részek után kapcsolódnak a minik...
talgaby:
--- Idézet ---ja.. lesz még egy Feketefene és egy Dongó mini, de azokat biztosan talgaby csinálja majd, hisz Póklány címhez kötődnek.
--- Idézet vége ---
Kedves, hogy legalább így megtudom... De az Erőtlenül előtt senki se számítson rá. Egy mini egyszerre a sok sorozat mellé bőven elég.
JJJ-The Man: Érdekes, kíváncsi voltam, valaki felveti-e a hasonlóságot. Bár egy dolog mindig is foglalkoztatott: Jamesonnak feláll a szőr a hátán a szuperhősöktől. Stan Lee mindig vele azonosítja magát. De ő találta ki a összeset, minden tulajdonságukkal együtt. Akkor most utálja a saját "teremtményeit"?
Erőtlenül: AmKAp hiányában gondolj egy picit a háttértörténetére, ha nem bukkanna fel (egyelőre én se tudom, mi lesz, csak fordítás közben olvasom a sztorit). De ne feledd, hogy a sima univerzumban lejegelték, ezért kóricál még mindig itt... Egyébként meg azért felhívnám mindenki figyelmét, hogy ez egy hat részes mini, így egy kicsit nehéz volna minden ismertebb szereplőt belezsúfolni. Szerintem ez a három szál is bőven elég ide. Ja, és hogy ki a pszichiáter? Szerintem nem nehéz rájönni, nekem az első szám végére már beugrott. Ha egy kicsit elgondolkozol rajta, rájössz. (Segítség: képzeld el bajusz nélkül.) Ja, és ha rájössz, ne lődd le légyszi a poént. Hadd találgassanak mások is.
Micho:
--- Idézet ---Felhívnám figyelmetek az öreg Jameson és Stan Lee hasonlóságára.
--- Idézet vége ---
jó megfigyelés ha jól tudom, Stan Lee mindig is Jameson akart volna lenni a figurái közül... most megkapta
--- Idézet ---Folytatjátok a többi kapcsolódó címet is? Amerikai Álom kisaasszonyról, mikor tudunk meg többet?
--- Idézet vége ---
egyelőre úgy néz ki, hogy a Póklány honosítása halad csak folyamatosan,a többi egyelőre talonban van. pedig igazából egyik melléksorozatból se maradt már túl sok rész, ajánlom, hogy a B2-ért egy kis nyomást gyakoroljatok kedvenc VTominkra, és akkor talán folytatja (anno még szerette is a sorozatot, úgyhogy nem lehetetlen).
A-Next-et pedig érzésem szerint Farek-ből lehetne eredményesen kifacsarni
F5 pedig, amiből már tényleg csak 3 rész hiányzik... hát... egyelőre nincs ötletem, de lehet találok egy meglepetés fordítót hozzá
+++
ja.. lesz még egy Feketefene és egy Dongó mini, de azokat biztosan talgaby csinálja majd, hisz Póklány címhez kötődnek.
Troll:
Felhívnám figyelmetek az öreg Jameson és Stan Lee hasonlóságára.
A következő részben ott fog zsémbelősködni a Vezér tárgyalásán.
Gorgonita:
Örülök hogy folytatódik az M2. A Spidergirl a szokottnál is könnyedebb volt. Se rosszfiúk, se aggódó szülők, semmi dráma, csak egy kis félreértés. Kedvelem az ilyen nyugis töltelékepizódokat más sorozatoknál is. De azért persze kíváncsi leszek, én is Feketefene háttérsztorijára.
Folytatjátok a többi kapcsolódó címet is? Amerikai Álom kisaasszonyról, mikor tudunk meg többet?
Novának meg igaza van. Ha már nincs se Kap, se Superman, se Cyclops valakinek rendet és beszédeket kell tartania. Én igenis komálom az ilyen tanulaságos monológokat!
Az Erőtlenül is elég erősen nyitott nálam, de amíg nem áll össze a sztori nehéz bármit is mondani. Egyelőre találgatom, hogy ki lehet ez a pasi a másik világban hogy így emléxik a hősökre. Azok közül akikre emlékszik és felbukkantak másképpen, feltünően hiányzik Kap és az Avengers. A többi jelentősebb név mind felbukkant már, még a fontosabb csapatok egy-egy tagja is.
A másik tippem, hogy Stan Lee berúgott/beszívott/bedilizett és dilidokinak képzeli magát.
Eszembe jutott még a Rejtett Személyiség is. Remélem az is folytatódik még. Mert így félbetépve az is elég filmszakadás. De persze nem sürgetek semmit. Le a kalappal a mostani frissítés előtt is!
Ha nem lennék ilyen telhetetlen, beoszthatnám egész hétre.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése