HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (222/267) > >>

kaine:
Stan Lee nem akart Jameson lenni és hasonlítani se akart rá, csak éppen úgy érzi rá hasonlít a legjobban. Gondolom a temperamentumára gondolt, vagy hogy mennyire hiú?  

talgaby:
Üdv a fedélzeten!
Ha rajtam áll, akkor még egy ideig fog is mindenki olvasni epizódokat May kalandjaiból. Remélem ez is lesz olyan jó, mint a régiek.

Remy:
Hali

Nekem nagyon tetszik a Póklány és bszeretnék minnél többet olvasgatni őket

talgaby:
Én pedig szeretek embereknek fejtörőket adni. A tippjeid: messze, még messzebb, közelít  , egyáltalán nem (mondtam, hogy vedd le a bajuszt), és határozottan közelebb. Vedd figyelembe azt, hogy ez egy *alternatív* univerzum.
(Tudom, egyszerűbb volna már kerek-perec megmondani, de pont ez az egyik poén a képregényben, nem akarom lelőni, még ha nincs is sok köze a történethez. Ja, és ha valaki eltalálja nem fogom megmondani, hogy "igen"   )

Gorgonita:
Azt hiszem én is találgatok még egy darabig. Lövésem sincs ki lehet ez az ürge. Mondjuk hasonlít a kamionos tv sorozat gonoszára, de gondolom az itt most nem játszik   .

További tippeim voltak még: Keselyű, Skorpió, Bush elnök, Dum Dum Dugan és Galactus. De nem tudom hogy ezek közül lenne-e valamelyiknek érzéke a lélekbúvárkodáshoz.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése