HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Alternatív Univerzumok

<< < (216/267) > >>

Micho:

--- Idézet ---A Fordítás/beírás jól sikerült, kimondottan tetszett Dr. Strange táblájának kidolgozása, ahol még arra is ügyeltetek, hogy a szövegdobozok alatt is honosítva lett. Hiába az ember ezért a minőségért jár ide   
--- Idézet vége ---
örülök, hogy ezeket az apró dolgokat valaki észreveszi és értékeli  

regnar:
Erőtlenül

(ide jöhet?)

Érdeklődve "fogtam a kezembe" a füzetet. Már a beharangozó is felkeltette a figyelmemet, és nem csalódtam a képregényben sem. Érdekesnek indul a dolog - persze ez még csak az első szám. Kissé már megcsömörlött az ember az alternatyv univerzumoktól (legalábbis én), de ez nem tűnik rossznak. Peter ritka gyenge-soványka srácra sikerült, kicsit fura így látni. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni a dologból. (Én a pasi helyében gyorsan alapítanék egy kiadót és képregényt kezdenék rajzolni   )

Magát a képregényt kinézetre átlagosnak nevezném, illeszkedik a középmezőnybe, grafikailag nem gyenge, de nem is nyújt új megoldásokat. a karakterek egészen szépen megrajzoltak, és a színek is tetszenek.

A Fordítás/beírás jól sikerült, kimondottan tetszett Dr. Strange táblájának kidolgozása, ahol még arra is ügyeltetek, hogy a szövegdobozok alatt is honosítva lett. Hiába az ember ezért a minőségért jár ide     . Amúgy a mondatok érthetőek és magyarosak voltak, valahol olvastam egy egybe írást, de nem volt zavaró.

Összességében elsőre számomra érdekes, aztán majd kiderül, de a következőt mindenképpen elolvasom.

talgaby:
Jójó, de a 616-ben azért jórészt elég volt nekik. Azóta nem iagazán nyúltak klónhoz Pókiéknál, ha jól emlékszem. Csak az utóbbi pár évben merték ismét felemlegetni az egész dolgot (ráadásul ezt mintha Te mondtad volna egykoron..). Az Ultimate-et meg tudod, hogy nem olvasom, hangoztattam eleget a fórumodon.  

kaine:
Dehogy volt elég, most megy az Ultimate-ben!  

talgaby:
Hehe, nem, Ben Reilly itt is halott és el van porladva. És megnyugtathatlak, hogy Feketefene nem is klón. Abból a jelek szerint elég volt a Klón-saga Pókvonalon.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése